کد خبر: 3951507
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲

افتتاح مرکز حفظ قرآن در ایالت «سونکلا»ی تایلند

یک جمعیت دینی در تایلند در راستای خدمت به قرآن کریم و آموزش نسلی قرآنی، مرکز آموزش حفظ و علوم قرآنی تأسیس کرده است.

افتتاح مرکز حفظ قرآن در ایالت «سونکلا»ی تایلند

به گزارش ایکنا؛ به نقل از الوسط، جمعیت دینی «الرحمة العالمیة»، در ادامه تلاش‌های خود برای خدمت به قرآن کریم و تربیت نسلی قرآن‌پژوه، مرکزی برای آموزش حفظ و علوم قرآن در ایالت سونکلا در تایلند تأسیس کرده است.
 
«محمد جاسم القصار» رئیس دفتر تایلند جمعیت الرحمة العالمیة در این باره گفت: این مرکز با شعار «با قرآن از شما محافظت می‌کنیم» در مساحتی حدود 84 متر مربع تأسیس شده است و دارای دو کلاس درس با گنجایش 70 دانش‌آموز دختر و پسر است.
 
وی افزود: این مرکز با هدف تربیت قرآنی دانش‌آموزان دختر و پسر و بالابردن شایستگی‌های علمی و قرآنی آنان و حمایت از آنان در برابر شبح بیسوادی تأسیس شده است و این گروه را از جهت درسی و معرفتی ارتقا می‌بخشد تا در مدارس خود به پیشرفت علمی دست یابند.
 
القصار با ارج نهادن تلاش نیکوکاران کویتی و حمایت آنان از این طرح قرآنی سودمند، اظهار کرد: جمعیت الرحمة العالمیة، در مراکز قرآنی خود حافظان قرآن کریم را با علوم شرعی و سایر علوم آشنا می‌کند.
انتهای پیام
captcha