کد خبر: 3951941
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰

افتتاح «حماسه ماندگار» عكاسان خبری فارس در حرم شاهچراغ(ع)

افتتاح «حماسه ماندگار» عكاسان خبری فارس در حرم شاهچراغ(ع) همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، نمایشگاه عكس جمعی از عكاسان خبری استان فارس با عنوان «حماسه‌های ماندگار» در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) افتتاح شد.

به گزارش ایكنا از فارس، همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، مراسم افتتاحیه نمایشگاه عكس جمعی از عكاسان خبری استان فارس با عنوان «حماسه‌های ماندگار» عصر امروز، 15 بهمن‌ماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد.

مجید میكائیلی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان فارس در این مراسم گفت: این نمایشگاه با همكاری و مشاركت جمعی از عكاسان خبری استان فارس از امروز آغاز به‌كار كرده است كه به یاری خدا تا 24 بهمن‌ماه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) پا برجاست.

وی با بیان اینكه در این نمایشگاه 60 عكس از عكس‌های راهپیمایی‌های 22 بهمن سال‌های گذشته استان كه توسط عكاسان خبری به ثبت‌ رسیده و در رسانه‌ها نیز منتشر شده است،‌ در معرض دید عموم گذاشته شده است، گفت: این نمایشگاه جنبه جشنواره‌ای نیز دارد بدین صورت كه هر عكس علاوه بر ذكر نام عكس دارای یك كد است و عموم بازدیدكنندگان نمایشگاه می‌توانند عكس برگزیده از نظر خود را به شماره پیامكی كه در پایین هر عكس قرار دارد، پیامك كنند و در پایان نیز عكس‌های برگزیده معرفی شده و از عكاسان آن تجلیل به‌عمل خواهد آمد.

میكائیلی اظهار كرد: به‌منظور معرفی و استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌‌های عكاسان خبری استان فارس كه هر كدام از آنان نیز دارای هنرهای درخور توجهی هستند، برنامه‌ریزی مختلفی انجام داده‌ایم كه به یاری خدا در طول سال و به‌خصوص هفته هنر انقلاب اسلامی آن‌ها را اجرایی خواهیم كرد.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان فارس در پایان ضمن قدردانی از عكاسانی كه در برپایی این نمایشگاه همكاری و مشاركت داشته‌اند، گفت:  در برپایی این نمایشگاه نهادهای مختلفی پایگاه مقاومت بسیج آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، معاونت فرهنگی سپاه فجر و حوزه هنری انقلاب اسلامی،‌ سازمان بسیج هنرمندان استان را یاری رسانده‌اند.

احسان خازن، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حرم احمدبن موسی شاهچراغ(ع) نیز در این مراسم گفت:‌ پایگاه مقاومت احمدبن موسی(ع) كه در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) مستقر است، با هماهنگی سایر مجموعه‌ها مانند بسیج هنرمندان یا معاونت فرهنگی سپاه فجر اقدام به برگزاری برنامه‌های متعددی در دهه فجر كرده است كه برگزاری نمایشگاه حماسه‌های ماندگار یكی از این برنامه‌هاست و در آن آثار عكاسان خبری استان در معرض دید زائران سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی قرار گرفته است.

وی اظهار كرد:‌ البته طی این ایام و به‌مناسبت بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر و سالروز ولادت حضرت زهرا(س)،‌ برنامه‌های مختلفی نظیر برپایی همایش‌های بصیرتی، تكریم خانواده معظم شهدای مدافع حرم و شهدای خانواده‌های خدام آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) به‌همت پایگاه مقاومت بسیج احمدبن موسی(ع) اجرا شده و می‌شوند.

انتهای پیام
captcha