کد خبر: 3952380
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹

برگزاری مسابقات قرآن ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه در سقز

کارشناس قرآن و عترت آموزش و پرورش شهرستان سقز از آغاز مسابقات قرآن دانش‌آموزی ویژه مقطع متوسطه از امروز، ۱۸ بهمن‌ در شهرستان سقز خبر داد.

برگزاری مسابقات قرآن ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه در سقز

عطا گل‌حصاری، کارشناس قرآن و عترت آموزش‌ و‌ پرورش شهرستان سقز در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: مسابقات قرآن ویژه دانش‌آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم از امروز، 18 بهمن‌ در سقز آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شده است، افزود: این دوره از مسابقات قرآنی در رشته‌های حفظ، قرائت و ترتیل با حضور دانش‎آموزان این شهرستان برگزار شده است.

کارشناس قرآن و عترت آموزش‌و‌پرورش شهرستان سقز بیان کرد: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا این دوره از مسابقات قرآنی به صورت صدای ضبط شده و یا پخش مستقیم و بدن حضور دانش‌آموزان برگزار شده است.

وی ادامه داد: در بخش دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول تعداد سه دانش‌آموز بانو و سه دانش‌آموز آقا در رشته‌های قرائت و ترتیل در هر سه پایه، یک نفر برتر به استان و سه نفر برای برترین‌های شهرستان معرفی خواهند شد.

گل‌حصاری با اعلام اینکه در مقطع متوسطه دوم در رشته‌های قرائت و ترتیل، شش نفر به استان به‌عنوان نفرات برتر اعلام خواهند شد، بیان کرد: در بخش حفظ پنج جزء، 10جزء، 15جزء، بیست و سی جزء هر کدام یک نفر به مرحله استانی این دوره از مسابقات معرفی می‌شوند.

وی یادآور شد: برگزاری مسابقات قرآن بین دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت بُعد معنوی آنها خواهد بود و می‌تواند در ترویج فرهنگ فرهنگ قرآنی میان نوجوانان اثرگذار باشد.

انتهای پیام
captcha