کد خبر: 3952537
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
در سومین نشست بررسی الگوهای موفق؛

تجربیات مطالبه‌گری «قرارگاه شهید احمدی روشن» نقد و بررسی می‌شود

سومین نشست از سلسله نشست‌های نقد و بررسی تجربیات مطالبه‌گری با موضوع «تجربه موفق قرارگاه شهید احمدی روشن» روز دوشنبه، 20 بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، سومین نشست از سلسله نشست‌های نقد و بررسی تجربیات مطالبه‌گری با موضوع «تجربه موفق قرارگاه شهید احمدی روشن» روز دوشنبه، 20 بهمن‌ماه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار می‌شود.

مهدی فرد حسینی، مسئول سابق قرارگاه شهید احمدی روشن در این نشست مطالبه‌گری که از ساعت 10 آغاز می‌شود، حضور یافته و به سؤالات پاسخ می‌دهد.

این نشست با حضور امین سلیمی،‌ (بررسی بعد مطالبه‌گری)، صادق شهبازی (بررسی بعد احیای فریضتین) و ناصر ترابی، نویسنده کتاب مطالبه‌گری جهادی جهاد مطالبه‌گری برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha