کد خبر: 3953496
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹

نهادهای فرهنگی در راستای استکمال انقلاب اسلامی تلاش کنند

نهادهای فرهنگی در راستای استکمال انقلاب اسلامی تلاش کنند مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مردم قدرت حکومت اسلامی را استمرار و استکمال می‌بخشند، گفت: وظیفه همه نهادهای فرهنگی و گروه‌های جهادی این است که برای استکمال انقلاب اسلامی تمام توان و تلاش خود را به کار بندند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام سید محمدعلی معصومی لاری، مدرس حوزه و دانشگاه، صبح امروز، 23 بهمن‌ماه، در نشست راهبران گام دوم انقلاب اسلامی ویژه کانون‌های فرهنگی و تبلیغی مساجد و تشکل‌های شاخص جهادی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرموده‌اند: «از میان همه ملت‌های زیر ستم، کمتر ملتی به انقلاب همت می‌گمارد و در میان ملت‌های نیز که به پا خواسته و انقلاب کردند کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت برسانند و به جز تغییر حکومت‌ها، آرمان‌های انقلابی را حفظ کرده باشند اما انقلاب پرشکوه ملت ایران که بزرگ‌ترین و مردمی‌ترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که چله‌ای پرافتخار را بدون خیانت به آرمان‌هایش پشت سر نهاده و در برابر همه وسوسه‌هایی که غیرقابل مقاومت می‌رسیدند از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دومین مرحله خودسازی و جامعه پردازی و تمدن سازی می‌شود».

وی ادامه داد: ما چندین انقلاب در دوران معاصر داشته‌ایم، انقلاب فرانسه که مردم از تحت ستم بیرون آمدند اما نتوانستند آرمان‌هایشان را حفظ کنند. انقلاب شوروی نیز مردم را از زیر ستم بیرون آورد اما در نهایت به سمت امپریالیسم کشیده شد. انقلاب الجزایر نیز با اینکه از مسجد آغاز شد اما نتوانست آرمان‌های خود را حفظ کنند.

این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: حضرت نوح اولین انقلاب را انجام داد و برای آن صدها سال زمینه‌سازی کرد اما تعداد کمی به او ایمان آوردند. حضرت موسی نیز 30 سال برای انقلاب زمینه‌سازی کرد، پیروز شد و بنی‌اسرائیل را از دست فرعون نجات داد اما این انقلاب نیز استمرار پیدا نکرد. انقلاب حضرت رسول(ص) نیز پس از 13 سال زمینه‌سازی موفق شد، نهادهای عظیمی شکل گرفت و حکومت اسلامی استقرار یافت اما مردم استکمال آن را پس زدند. اما انقلاب اسلامی ایران که رهبری الهی داشت و شریعتش قرآن و اسلام ناب بود، پیروز شد، استقرار یافت، استمرار پیدا کرد و دارد به استکمال می‌رسد. از این روست که مقام معظم رهبری می‌فرمایند این تنها انقلابی است که توانسته یک چله مبارک پشت سر گذاشته و از آرمان‌هایش دست برندارد.

معصومی لاری تصریح کرد: با وجود رجل الهی، شریعت و پای کار بودن مردم، پیروزی به دست می‌آید و معجزه شکل می‌گیرد. مردم در انقلاب اسلامی ایران پای کار آمدند و از اصل مترقی ولایت‌فقیه حمایت کردند تا این انقلاب به استکمال خود برسد.

وی عنوان کرد: پیروزی، استقرار، استمرار و استکمال این انقلاب به مردم باز می‌گردد چراکه آنان نهادهای انقلابی را تعیین می‌کنند. قوه مجریه، قوه مقننه، شوراها و مجلس خبرگان به دست مردم تعیین می‌شوند. از این رو این مردم هستند که باید پای کار بمانند و وظیفه سنگین نگه داشتن مردم پای انقلاب بر عهده کانون‌ها و شوراهای مساجد، گروه‌های جهادی، سازمان تبلیغات اسلامی، همه سازمان‌های تبلیغی و فرهنگی و هر فرد انقلابی و معتقد به ولایت و اسلام ناب است.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از وظایف خطیر ما انجام کارهای فرهنگی و تبلیغی است چراکه اگر دشمنان فکر مردم را شستشو دهند، آنان را از ما گرفته‌اند. حتی حضرت علی(ع) نیز با آن قدرت و عظمت در برابر جدا شدن مردم از حکومت توسط دشمنان،  کم می‌آورد. حق حاکمیت را خداوند می‌دهد ولی قدرت حاکمیت به دست مردم است و این مردم هستند که قدرت حکومت اسلامی را استمرار و استکمال می‌بخشند.

معصومی لاری با تأکید بر اینکه فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و دینی باید گسترش یابد، بیان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بیش از هر چیزی به حوزه معنویت و اخلاق تأکید دارند. زندگی بدون معنویت و اخلاق تهی بوده و لذت‌بخش نیست. اگر اخلاق، معنویت و فرهنگ دینی از جامعه رخت بربندد، افسردگی مردم را فرا می‌گیرد. امروز وظیفه نهادهای فرهنگی، دینی و مردمی، اصلاح افکار مردم و نجات آنان از افسردگی و ناامیدی به واسطه گسترش اخلاق و معنویت در جامعه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انجام امور فرهنگی، تبلیغی و دینی از آن جهت که برای خداست، قطعاً موفقیت‌آمیز خواهد بود. خداوند در آیه 69 سوره عنکبوت می‌فرماید: «وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا؛ كسانى را كه در راه ما مجاهدت كنند، به راه‌هاى خويش هدايتشان مى‌كنيم». وظیفه همه این است که برای استکمال انقلاب اسلامی تمام توان و تلاش خود را به کار ببندیم.

انتهای پیام
captcha