کد خبر: 3954250
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸

ورود مجلس به بررسی ناكارآمدی بیمه تأمین اجتماعی

ورود مجلس به بررسی ناكارآمدی بیمه تأمین اجتماعی رئیس كمیته امنیت كمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن انتقاد از عملكرد سازمان تأمین اجتماعی به دلیل نحوه نامناسب پرداخت هزینه درمان بیماران، از ورود مجلس به بررسی ناکارآمدی بیمه تأمین اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، ابراهیم عزیزی، رئیس مجمع نمایندگان استان فارس امروز، 27 بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران با انتقاد از عملكرد سازمان تأمین اجتماعی به دلیل نحوه نامناسب پرداخت هزینه درمان بیماران گفت: مردم از بیمه تأمین اجتماعی در نحوه پرداخت هزینه‌های درمان گلایه جدی دارند.

وی از ورود مجلس به بررسی ناکارآمدی بیمه تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: مجلس از ابزارهای نظارتی خود در این خصوص حتماً استفاده خواهد کرد ضمن اینکه تاکنون سئوالاتی نیز نمایندگان از وزیر رفاه داشته‌اند.

عزیزی ادامه داد: برای از بین بردن ضعف نظام بیمه‌ای نیز اگر لازم باشد طرحی را مطرح و مصوب خواهیم کرد تا خدمات بیمه‌ها به مردم کارآمدتر و شفاف‌تر شود.

رئیس كمیته امنیت كمیسیون امنیت ملی مجلس بیان كرد: سازمان تأمین اجتماعی با پول طبقه کارگر شکل گرفته و ما نمی‌توانیم در ارائه خدمات به این قشر به هر بهانه‌ای کوتاهی کنیم و مسئولان این سازمان نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند.

وی افزود: نگاه به بیمه، یک نگاه حمایتی برای روزهای مبادا است و مردمی که ماه به ماه بیمه خود را نقداً پرداخت می‌کنند، کم‌ترین انتظارشان این است که در روزهای سخت بیماری، بیمه با تمام توان از آن‌ها حمایت کند.

عزیزی، سیستم پرداخت هزینه بیمه‌گذاران در سازمان تأمین اجتماعی را ناکارآمد توصیف کرد و با توجه به مراجعه مردم به نمایندگان گلایه‌های آن‌ها از این سازمان گفت: چه دلیلی دارد وقتی حق بیمه ماه به ماه پرداخت شده است، هنگام اعمال جراحی و ...، پوشش حمایتی بیمه نصفه و نیمه و ناقص ارائه شود که حتی در بیمه تکمیلی هم این روند دیده شده است.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس افزود: بسیاری از بیماران از پس هزینه‌های سنگین جراحی و بیمارستانی بر نمی‌آیند و به‌همین دلیل خود را بیمه می‌کنند اما متأسفانه باز هم بیمه آن حمایتی که شایسته است،انجام نمی‌دهد و مردم مجبورند هزینه‌ها را با قرض و وام پرداخت کنند تا ماه‌ها بعد بیمه بخشی از هزینه را به آن‌ها برگرداند.

وی ادامه داد: آنجا نیز که بیمه می‌خواهد به مردم بخشی از هزینه‌ها را پرداخت کند، یک بروکراسی اداری چندماهه برای بیماران تدارک می‌بیند که واقعا نشانه ناکارآمدی و ضعف است چراکه حق بیمه را ماه به ماه نقداً از مردم گرفته است.

عزیزی، حاصل بروکراسی ناکارآمد بیمه را ایجاد فساد در شقوق مختلف عنوان کرد و گفت: طبق اظهاراتی که از سوی مردم عنوان می‌شود، بعضاً برای اینکه آن‌ها زودتر به پول خود برسند، مجبورند که با کارمندان بیمه به نوعی تعامل کنند و این تعامل در نهایت به فساد و رشوه و ... می‌انجامد که زیبنده نظام اسلامی نیست.

انتهای پیام
captcha