کد خبر: 3955114
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶

معتمدان محلی سفیران صلح و سازش می‌شوند

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد گفت: به تمامی مددکاران و معتمدان محلی که سابقه همکاری با شوراهای حل اختلاف در یزد را دارند، ابلاغ صلح‌یار، همیار شورا، طلایه‌داران صلح و سفیران صلح و سازش اعطا می‌شود.

معتمدان محلی سفیران صلح و سازش می‌شوندبه گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا حداد، رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد، امروز، 2 اسفند در نشست مجازی با خبرنگاران اظهار کرد: صلح‌یاران، همیاران شورا، طلایه‌داران صلح و سفیران صلح، توانایی کمک به دستگاه قضا در جهت ایجاد سازش بین اصحاب دعوا را دارند و تلاش آنها در کاهش ورودی و موجودی پرونده در دستگاه قضایی و بالتبع کاهش موجودی زندان‌ها بسیار مؤثر است.

وی با اشاره به برنامه‌های تحولی قوه قضائیه تصریح کرد: تلاش این دسته از مشارکت‌کنندگان از جامعه محلی در ترویج فرهنگ صلح و سازش می‌تواند یکی از گام‌های بسیار مؤثر در حل اختلاف بین اصحاب دعوی باشد و با استفاده از این ظرفیت مردمی، پرونده‌های زیادی ختم به صلح و سازش می‌شود.

حداد صلح و سازش را رسالت اصلی شوراها برشمرد و بیان کرد: یکی از رسالت‌های مهم شورای حل اختلاف استفاده از ظرفیت‌های جامعه محلی، معتمدان و کارشناسان خبره در امر میانجی‌گری بوده و کمک شایانی را به دستگاه قضایی خواهد کرد.

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد گفت: با افزایش ورودی پرونده‌ها به محاکم ممکن است، مجال لازم برای برگزاری جلسات سازش بین اصحاب دعوی فراهم نشود لذا وجود نهادهای میانجی‌گر، داوری و صلح و سازش در کنار مراجع قضایی امری ضروری است.

وی سفیران صلح و سازش را یاری‌دهندگان دستگاه قضا دانست و افزود: به تمامی مددکاران و معتمدان محلی که سابقه همکاری با شوراهای حل اختلاف در یزد را دارند ابلاغ صلح‌یار، همیار شورا، طلایه‌داران صلح و سفیران صلح و سازش اعطا می‌شود.

حداد در رابطه با کاهش جمعیت کیفری زندانیان اظهار کرد: با همکاری و تعامل شورای حل اختلاف، میانجی‌گران و نهادهای داوری می‌توان شاهد هر چه بهتر و بیشتر اجرایی شدن دستورالعمل ابلاغی از سوی ریاست معظم قوه قضائیه مبنی بر کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و آزادسازی زندانیان بود.

انتهای پیام
captcha