کد خبر: 3959483
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۶
یک مبلغ آرژانتینی:

حوزه، فضای مجازی را مغتنم بشمارد / رکود فضای آموزشی و رسانه‌ای حوزه

اندیشمند و مبلغ اسلام در آمریکای لاتین گفت: حضور حوزه در عرصه‌های مختلف تبلیغی بسیار پراهمیت است و راه‌اندازی حرکت جدید «ایده‌پردازی در عرصه بین‌الملل» اقدام مهمی است که می‌بایست از فضای سنتی و تاریخ ممتد به سمت توسعه و فضای مجازی حرکت کرد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، سهیل اسعد از مبلغان بین‌المللی در کشور آرژانتین، امروز در نخستین رویداد تبلیغی فرهنگی بین‌الملل که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی المصطفی در قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت حرکت تبلیغی در حوزه اظهار کرد: متاسفانه امروز رکودی در فضای آموزشی، تحقیقی، رسانه‌ای و تبلیغی حوزه وجود دارد.

وی افزود: گفت: هر زمان حوزه با رکود رو به رو شده موفق نبوده است و هر زمان حرکت کرد به قله‌ها رسید با مشاهده تاریخ حوزه از تحولات در کتب، آموزش و روش‌های القا برکات زیادی در حوزه پدید آمده است.

این مبلغ بین‌الملل ضمن انتقاد از به کار بردن کلمه چالش برای فضای مجازی گفت: ورود حوزه به فضای مجازی نه تنها چالش نیست، بلکه یک فرصت طلایی است و باید به عنوان فرصت به مسئله ورود به فضای مجازی نگاه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: روش تبلیغ سنتی که یک روش مقدس و سنت پیامبران و ائمه است؛ پیامبران و ائمه اطهار‌(ع) از ابزارهایی استفاده می‌کردند تا در کنار مسجد بتوانند میادین جدیدی را خلق کنند و پیغام را انتقال می‌دادند.

اسعد یادآور شد: محدود کردن میدان تبلیغی در فضای خاص و عدم حرکت از این فضا کار درستی نیست. اصل تبلیغ رساندن پیام است و وظیفه روحانیون رساندن پیام است.

وی توسعه میدان تبلیغ را از جمله وظایف عنوان کرد و افزود: اصحاب پیامبر‌(ص) و ائمه اطهار‌(ع) در سفر‌های مختلف توانستند اسلام را منتشر کنند. فضای مجازی نیز فرصت طلایی برای توسعه میدان‌های تبلیغی است.

تأثیر کمی فضای مجازی نسبت به حضوری

اسعد عنوان کرد: از نظر کمی تأثیر فضای مجازی نسبت به حضوری بیشتر است. فضای مجازی به شما اجازه می‌دهد به تعداد وسیعی از مخاطبان برسید.

وی با اشاره به نوع تبلیغ در فضای مجازی گفت: می‌توانید در زمینه تبلیغ خانوادگی در ایام ماه رمضان برنامه‌ریزی کنید. لایو فضای مجازی از جمله ابزار‌ها است که بر اساس آن هر فرد می‌تواند استفاده کند و تبلیغ زیبا و جذابی ایجاد کند.

این مبلغ بین‌الملل یادآور شد: دنیا به سمتی حرکت می‌کند که زیبایی و جذابیت اصل است و مردم دنبال زیبایی هستند و فضای مجازی اجازه می‌دهد دستاورد‌های معمولی به زیبا تبدیل شود.

وی به دیگر ظرفیت‌های فضای مجازی اشاره کرد و افزود: فضای مجازی فرصت طلایی برای مشهور کردن قرآن و اهل بیت‌(ع) است و قدرت انتشار در مکانی وسیع را به مخاطب می‌دهد، در حالی که نوع ارتباط با مخاطبان در این فضا تغییر کرده است.

اسعد افزود: در فضای مجازی امکان ارتباط مستقیم با مخاطب وجود دارد و مخاطب کامنت می‌گذارد و سؤال می‌کند و فضای وسیعی شده که ارتباط مستقیم با مخاطبان فضای زیبایی است.

وی با بیان اینکه فضای مجازی به عنوان ابزار دینی، مقدس است، گفت: فضای مجازی منبر مقدس است، زیرا ابزاری برای رساندن رسالت الله است تا کلام خدا به مخاطب برسد، بنابراین انسان باید بفهمد که زمان امروز یکی از منبرهای مقدس همین است.

این مبلغ بین‌الملل خاطرنشان کرد: فضای مجازی ظرفیتی است که می‌توانیم به وسیله آن در زمین دشمن باشیم و اسلام را تقویت کنیم. این فضا به ویزا و پاسپورت نیاز ندارد.

وی با بیان اینکه اکنون فضای مجازی تهدیدی برای دشمن شده است، گفت: روحانی شیعه در قلب زمین کفر تبلیغ می‌کند. امروز آثار در فضای مجازی ماندگار است و نسل‌های بعد نیز می‌توانند استفاده کنند.

انتهای پیام
captcha