کد خبر: 3960417
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا(س) تشریح کرد:

مهم‌ترین اقدامات دینی و قرآنی دانشگاه الزهرا(س) در سالی که گذشت

گلیجانی‌مقدم به تشریح فعالیت‌های دینی و قرآنی دانشگاه الزهرا(س) در سال گذشته پرداخت و گفت: برگزاری کارگاه آموزش مقاله‌نویسی در رشته علوم قرآن و حدیث، مسابقه کتابخوانی به مناسبت عید غدیر، کارگاه نحوه کاربست تحلیل محتوا در متون دینی و سلسله‌جلسات تحلیل و نقد مبانی تاریخ‌مندی قرآن از جمله این اقدامات بود.

ندا گلیجانی مقدم

ندا گلیجانی‌مقدم، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، در گفت‌و‌گو با ایکنا، به تشریح فعالیت‌های دینی و قرآنی این دانشگاه در سالی که گذشت پرداخت و اظهار کرد: معاونت فرهنگی یکی از بخش‌های دانشگاه الزهرا(س) است که در کنار سایر بخش‌ها، فعالیت‌هایی را پیگیری می‌کند، چراکه برخی از فعالیت‌های قرآنی دانشگاه از سوی دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، بسیج کارکنان، بسیج اساتید، جهاد دانشگاهی و نظایر آنها انجام می‌شود، اما فعالیت‌های قرآنی معاونت فرهنگی شامل دو بخش است که یکی کانون‌های مذهبی ما همانند کانون قرآن و عترت، کانون نهج‌البلاغه و کانون مهدویت و دیگری انجمن علمی و دانشجویی گروه قرآن و حدیث دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س) است.
 
وی افزود: هر روز از ساعت هفت و نیم تا هشت صبح برنامه «چگونه روزمان را به نور قرآن منور کنیم» اجرا می‌شود که یک حزب از قرآن کریم تلاوت و ترجمه فارسی می‌شود. این کار در طول سال و در روزهای کاری انجام می‌شود. علاوه بر این، به منظور آماده‌سازی دختران قرآنی برای مسابقات قرآن و عترت بسیار می‌کوشیم و مدام برای آنها کلاس برگزار می‌کنیم تا کسانی ‌که از ویژگی‌‌هایی لازم برخوردارند شناسایی شوند و دانسته‌هایشان را، که مربوط به حفظ، قرائت و هر حوزه‌ دیگری است، به‌روز کنند.
 
گلیجانی‌مقدم تصریح کرد: سال گذشته حضور نداشتن دانشجویان موجب شد که فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی تغییر کند، اما تلاش کردیم که در فضای مجازی به این فعالیت‌ها ادامه دهیم. همچنین «مسابقه خوانش کتاب کلبه آرامش دخترانه» به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر در 31 تیر به مدت هفت ساعت برگزار شد.
 
معاون فرهنگی دانشگاه الزهرا(س) یادآور شد: از 11 تا 25 مرداد کارگاه «آموزش مقاله‌نویسی در رشته علوم قرآن حدیث» برگزار و به مدت چهار ساعت و سی دقیقه از سوی فرشته معتمد لنگرودی تدریس شد. همچنین از 25 مرداد تا 5 شهریور مسابقه کتابخوانی را به مناسبت عیدغدیر برای کتاب دفاع از تشیع و پاسخ به شبهات علی‌اصغر رضوانی برگزار کردیم و نیز کارگاه «نحوه کاربست تحلیل محتوا در متون دینی (قران و حدیث)» نیز از 20 مهر تا 18 آبان‌ به مدت 6 ساعت از سوی دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.
 
وی ادامه داد: برگزاری سلسله‌جلسات تحلیل و نقد مبانی تاریخ‌مندی قرآن کریم، که جلسه اول آن به جریان‌شناسی تاریخ‌مندی قرآن کریم اختصاص داشت، از دیگر اقداماتی بود که در سال 99 انجام دادیم. همچنین کارگاه «آموزش عملی تحلیل مضمون» از 28 آبان تا 12 آذر به مدت 6 ساعت از سوی زینب پورکاوریان و نیز نشست «رویکرد عقلانی، وحیانی به ولایت فقیه و الزامات آن» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسجاد ایزدهی در 28 بهمن‌ به مدت دو ساعت برگزار شد.
 
گلیجانی‌مقدم یادآور شد: آموزش مقاله‌نویسی در رشته علوم قرآن حدیث، تولید محتوا ویژه محرم، وبینار علل همراهی زنان در حماسه کربلا، آموزش روخوانی، روان‌خوانی و فصیح‌‌خوانی قرآن به صورت مجازی، آموزش حفظ قرآن مجید و مفردات به صورت مجازی، مراسم ویژه نودانشجویان رشته علوم قرآن و حدیث، وبینار کاربست بینامتنیت در تفسیر متون دینی، مسابقه خوانش وصیت‌نامه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و مراسم یادبود سالگرد شهادت سرداران مقاومت از دیگر اقدامات سال 99 بود.
انتهای پیام
captcha