کد خبر: 3962182
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷

واکسیناسیون 483 پاکبان و کارگر خدمات شهری اراک

واکسیناسیون 483 پاکبان و کارگر خدمات شهری اراک شهردار اراک از تزریق واکسن کرونا به 483 پاکبان و کارگر خدمات شهری در ۵ پایگاه این شهر خبر داد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی شهرداری اراک، سعید بیاتیان، شهردار اراک، امروز، ۱۴ فروردین در حاشیه تزریق واکسن کرونا به پاکبانان این شهر، بیان کرد: پاکبانان از نیروهای زحمت‌کش این مجموعه هستند و با توجه به محیط کاری بیش از دیگر مجموعه در معرض خطر بیماری کرونا قرار دارند و از این رو واکسیناسیون این مجموعه در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پیرو هماهنگی صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت اراک، تزریق ۴۸۳ واکسن کرونا به پاکبانان در دستور کار قرار گرفت. عملیات واکسیناسیون کارگران خدمات شهری و پاکبانان در معرض تهدید از امروز در ۵ پایگاه این شهر آغاز شده است.

بیاتیان ادامه داد: با توجه به ظرفیت ورودی واکسن، پاکبانان و کارگران خدمات شهری در اولویت هستند و طی هماهنگی صورت گرفته با توجه به اولویت‌بندی، پروسه واکسیناسیون برای سایر گروه‌ها نیز در مراحل بعدی انجام خواهد شد.

انتهای پیام
captcha