کد خبر: 3962733
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
امام‌جمعه ازنا بیان کرد:

کار جهادی و تقویت نیروی کار؛ الزامات ویژه تحقق شعار سال

امام‌جمعه ازنا با اشاره به نقش محوری و اثرگذار کارگران در تولید، حمایت از نیروی کار را لازمه رونق تولید دانست و گفت: تحقق شعار سال و پشتیبانی از تولید با کار جهادی محقق می‌شود.

کار جهادی و تقویت نیروی کار؛ الزامات ویژه تحقق شعار سالحجت‌الاسلام علی سپهوند، امام‌جمعه ازنا در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در ابتدای هر سال با نام‌گذاری و تعیین شعار سال سرفصل و ریل‌گذاری توسعه و پیشرفت کشور را مشخص می‌کند به نقش محوری و اثرگذار کارگران در تحقق شعار سال اشاره و اظهار کرد: حمایت از کارگران به‌عنوان خط مقدم تولید به معنای پشتیبانی از تولید است.

وی با تأکید بر لزوم استمرار پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در حوزه تولید، ادامه داد: پشتیبانی و حمایت از تولید فقط در روی کاغذ تحقق پیدا نمی‌کند بلکه این پشتیبانی‌ها باید استمرار و در طول سال ادامه داشته باشد.

سپهوند انجام کار جهادی را لازمه تحقق شعار سال دانست و ادامه داد: در آیات زیادی از قرآن کریم به تلاش، کوشش و کار جهادی تأکید شده است؛ به‌طوری‌ که تلاش و مجاهدت در کسب روزی حلال، جهاد در راه خدا محسوب می‌شود و کارگران مصداق بارز این کلام هستند.

امام‌جمعه ازنا نام‌گذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» را نشان‌دهنده اهمیت موضوع تولید در کشور دانست و گفت: در راستای پشتیبانی از تولید باید نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های مردمی مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه چرخ تولید و توسعه با دستان پرتوان کارگران می‌چرخد، افزود: پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید، با حمایت از كارگران محقق می‌شود چراکه كارگران در خط مقدم و پیشران تولید هستند و حمایت از آن‌ها همان پشتیبانی از تولید است.

سپهوند با بیان اینکه دشمن پس از 40 سال تحریم و تهدید، امروز به شکست این تحریم‌ها اعتراف کرده است، افزود: راه خنثی‌سازی تحریم‌های دشمن تنها در تقویت توان داخلی و تکیه بر دانش ایرانی است که این امر با دستان پرتوان کارگران محقق می‌شود.

امام‌جمعه ازنا مشارکت همه جانبه مردم را لازمه دیگر تحقق شعار سال دانست و با اشاره به نقش مسئولان در پشتیبانی و مانع‌زدایی تولید، اظهار کرد: باید در هر منطقه کمیته راهبردی تحقق شعار سال تشکیل و بر مبنای آن راهکارهای چگونگی پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید تبیین شود.

وی فراهم کردن بازار صادرات تولیدات داخل را از دیگر راهکارهای پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید برشمرد و ادامه داد: برخی قوانین نیز مانع از رونق تولید هستند که اصلاح قوانین به‌ویژه قوانین گمرکی از دیگر کارهایی است که می‌تواند به پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید منجر شود.

سپهوند با بیان اینکه حمایت و خرید کالای ایرانی باید به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود، ادامه داد: زمانی از کالایی که نمونه داخلی آن وجود دارد استفاده نمی‌کنیم و به سمت کالای خارجی می‌رویم به مانند این است که خودمان را تحریم کرده‌ایم و به معنای دیگر خرید کالای خارجی که نمونه داخلی آن وجود دارد، خودتحریمی است.

انتهای پیام
captcha