کد خبر: 3962860
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶

حمایت مالی از 300 دانشجوی مستعد در امارات به مناسبت ماه رمضان

یک شرکت اماراتی قصد دارد با همکاری دانشگاه ابوظبی برای ادامه تحصیل 300 دانشجوی مستعد و واجد شرایط در ماه رمضان کمک کند.

به گزارش ایکنا به نقل از زاویه، هم‌زمان با نزدیک شدن ماه رمضان، شرکت خرده فروشی  LuLu Group در امارات کمپینی را برای  فعالیت‌های خیریه به راه انداخته است.

این شرکت به منظور حمایت از کمپین اقرأ (Iqra'a) که از سوی دانشگاه ابوظبی (ADU) با همراهی هلال احمر امارات (ERC) راه‌اندازی شده، اقدام به کمک مالی کرده است که هدف آن حمایت از 300 دانشجوی واجد شرایط برای ادامه تحصیل است. 

خریداران می‌توانند همراه با خرید خود از فروشگاه‌های این شرکت، به دانشجویان واجد شرایط کمک کنند تا تحصیلات خود را در دانشگاه ابوظبی انجام دهند. 

شرکت LuLu همچنین بسته‌های غذایی را با قیمت پایین‌تر نسبت به قیمت‌های بازار و شامل محصولات غذایی مانند برنج، شیرخشک، شکر، روغن و غیره به مناسبت ماه مبارک رمضان عرضه می‌کند. 

به تازگی شرکت‌کنندگان در یک نظرسنجی در امارات اعلام کردند در ماه رمضان امسال بیش از سال‌های قبل کمک‌های خیریه انجام خواهند داد.

انتهای پیام
captcha