کد خبر: 3963408
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۸

طرح «همیار خانواده» از سوی مؤسسه حنان دلوار اجرا می‌شود

طرح همیار خانواده از سوی مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت حنان دلوار با همکاری معاونت پیشگیری از آسیب‌های قوه قضاییه برگزار می‌شود.

طرح «همیار خانواده» از سوی مؤسسه حنان دلوار اجرا می‌شود

به گزارش ایکنا؛ طرح همیار خانواده از سوی مؤسسه فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت حنان دلوار با همکاری مرکز تخصصی قرآن و عترت حضرت ولی‌عصر(عج) موقوفه مرحوم معرفی در شهرستان گناوه، معاونت پیشگیری از آسیب‌های قوه قضاییه و صدرالمنتهی تهران برگزار می‌شود.

حقوق و وظایف متقابل همسران، نقش همسران در تحکیم و تعالی خانواده، مشاوره و نقش زن در تحکیم و تعالی خانواده، رضایت زناشویی در خانواده، حل تعارضات زناشویی، خانواده درمانی و ... از سرفصل‌هایی است که برای این طرح در نظر گرفته شده است.

این طرح ویژه اساتید، طلاب سطح 3، دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌های مرتبط، طلاب سطح 2 و دانشجویان کارشناسی رشته‌های مرتبط و علاقه‌مند به مباحث خانواده طرح‌ریزی شده است.

برای ثبت نام محدودیت زمانی وجود ندارد، افراد به گروه‌های 12 نفره تقسیم می‌شوند، کلاس‌ها به صورت آفلاین است و افراد با استفاده از لینکی که معرفی می‌شود، از فایل‌های صوتی استفاده می‌کنند و در وقت مقرر، خلاصه را به استاد تحویل می‌دهند. این دوره فشرده و چهار روزه همراه با اعطای گواهی پایان دوره است و تا پایان خرداد فرصت بهره‌مندی از آن وجود دارد.

علاقه‌مندان به منظور ثبت نام می‌توانند با شماره‌های 09173763879 و 09171784310  تماس بگیرند.

انتهای پیام
خبرنگار:
لیلا شرف
captcha