کد خبر: 3967714
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸

کرونا قصه می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان البرز به برگزاری مسابقه قصه‌گویی برای همه گروه‌های سنی با تمرکز بر بیماری کرونا خبر داد و گفت: امسال بیست‌وسومین جشنواره قصه‌گویی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

کرونا قصه می‌شود

قاسم سلیمانی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز با اشاره به برگزاری جشنواره قصه‌گویی، اظهار کرد: اعتقاد داریم که قصه‌گویی یک هنر بی‌نظیر مداوم و جاری است و چون تکرارپذیر است و موضوعات متعددی را شامل و با روحیه‌های مختلفی بیان می‌شود، برای همه نسل‌ها قابل استفاده است و زمینه خیلی خوبی برای تبادل تجربه و شعار چند سال اخیر(آینده ساختنی است) را می‌تواند فراهم کند.

وی در مورد نحوه برگزاری جشنواره قصه‌گویی گفت: با توجه به شرایط کرونا امسال بیست‌وسومین جشنواره قصه‌گویی کاملا به‌صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با دسترسی به آدرس سایت http://www.kanoonfest.ir/ از فعالیت‌های قصه‌گویی در استان و کشور استفاده کنند.

سلیمانی با بیان اینکه دو مرحله استانی و منطقه‌ای به‌صورت مجازی خواهد بود، تصریح کرد: در روزهای پایانی پاییز امسال که متصل می‌شود به شب یلدا اگر کرونا از بین برود و شرایط فراهم باشد ما در تهران جشنواره بین‌المللی، کشوری و نهایی را برگزار خواهیم کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نواجوانان البرز با بیان اینکه در شرایط فعلی کشور همه الگوهای رفتاری، دیدارها و گفتگوها حتی در جمع خانواده متفاوت شده است بیان کرد: ما در قصه‌گویی بنا داریم که همین روایت‌های ایام کرونا و مشکلاتی که وجود دارد، تلخی‌ها و شیرینی‌های آن را در قالب قصه‌های خانواده‌ها و بچه‌ها به مرحله اجرا بگذاریم و اعتقاد داریم که قصه‌گویی می‌تواند در شرایط کنونی که روحیه خانواده‌ها به‌ویژه کودکان و نوجوانان مخدوش است، یک فضای پر نشاط و نگاهی متفاوت را ایجاد کند تا از نگرانی‌هایی که در ایام کرونا به‌وجود آمده فاصله بگیریم.

وی در ادامه افزود: به همین مناسب امسال قالب قصه‌ها را تلخی‌ها و تجارب جدید در نظر گرفتیم و به نوعی با دوری از دیگران و تضمین سلامتی در فضای کرونا می‌خواهیم به بچه‌ها آموزش دهیم که در پیشگیری و رفتار متفاوت مراقبت کنند تا خانواده‌ها از این مرحله به سلامتی گذر کنند و معتقدیم که قصه می‌تواند شرایط سخت را با فنی زیبا تغییر دهد و نویدبخش روزهای خوب باشد و احوال بچه‌ها را نسبت به این روزها تغییر دهد.

سلیمانی با اشاره به اینکه دو بخش به فضای کاری جشنواره قصه‌گویی امسال اضافه شده است گفت: ما بخش‌های ملی، بین‌المللی، قصه‌گویی برتر و پادکست‌ها را هم به جشنواره اضافه کرده‌ایم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه شیوه‌های قصه‌گویی امسال به صورت قصه‌گویی کلاسیک، مدرن و نوآورانه، سنتی و آیینی، نقالی، شمایل‌گردانی، پرده‌خوانی است تصریح کرد: علاقه‌مندانی که می‌خواهند در این جشنواره شرکت کنند می‌توانند با مطالعه شیوه‌‍‌‌نامه در سایت کانون از مواردی که مورد نظر است به‌طور کامل آگاهی پیدا کنند و ثبت‌ نام خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه در جشنواره قصه‌گویی هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، گفت: گروه سنی دختران و پسران ۱۲ تا ۱۸ سال و زنان و مردان ۱۸ سال به بالا و مادربزگ‌ها و پدربزرگ‌ها همیشه در همه دوره‌های گذشته گرمی‌بخش جشنواره ما بودند، یعنی برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی دیگر هیچ محدودیت سنی وجود نداد و همه عزیزان می‌توانند شرکت کنند.

سلیمانی با اشاره به اینکه در سال گذشته قصه‌گویی مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های استان البرز در کشور رتبه‌های خیلی خوبی را توانستند به دست بیاورند، تصریح کرد: شعار امسال جشنواره را آینده ساختنی است در نظر گرفته‌ایم و تلاش می‌کنیم که بچه‌ها بدانند برای آینده بهتر باید تلاش کنند و با این تلاش است که می‌توانند شرایط آینده خودشان را در اهدافی که در کنار خانواده دارند محیا کنند.

انتهای پیام
captcha