کد خبر: 3972531
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷

اردبیلی‌ها در حمایت از مردم مظلوم فلسطین تجمع کردند

تجمع اعتراضی در اردبیل با هدف محکومیت رژیم اشغالگر قدس و حمله وحشیانه به غزه، برگزار شد.

اردبیلی‌ها در حمایت از مردم مظلوم فلسطین تجمع کردندبه گزارش ایکنا از اردبیل، تجمع اعتراضی در اردبیل با هدف محکومیت رژیم اشغالگر قدس و حمله وحشیانه به غزه، امروز ۲۹ اردیبهشت‌ماه برگزار شد و مردم ولایتمدار و شهید پرور اردبیل در محکومیت رژیم اشغالگر قدس و حمله وحشیانه به غزه در پیاده راه شهیدگاه اردبیل تجمع یافته و خشم و انزجار خود را نسبت به رژیم غاصب نشان دادند.

این تجمع مردمی با کسب مجوز از ستاد مدیریت بیماری کرونا و با رعایت کامل دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد و امروز جهانیان شاهدند که مردم مظلوم فلسطین در برابر یورش وحشیانه رژیم اشغالگر قدس جانانه ایستاده‌اند و مظلومانه قتل عام می‌شوند، این اتفاقات به طور قطع بشارت آزادی قدس شریف را می‌دهد.

در این میان سکوت مجامع بین‌المللی در برابر جنایت صهیونیست‌ها غیرقابل قبول است، چرا که اگر چه سردمداران استکبار در برابر وحشی‌گری رژیم اشغالگر قدس سکوت اختیار کرده‌اند، ولی ملت‌های آزاده دنیا بیش از هر زمانی این جنایات را محکوم کرده و تنفر خویش را از این رژیم کودک کش ابراز می‌دارند.

مردم انقلابی اردبیل همگام با سایر ملت‌ها از شهر دارالارشاد اردبیل با فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خویش را از جنایات اسرائیل ابراز داشته و اعلام کردند که فلسطین تنها نیست.

آرمان امام راحل(ره) و انقلاب اسلامی همواره برچیدن و پاک شدن غده سرطانی رژیم صهیونیستی از روی زمین است که در این راستا مردم انقلابی اردبیل، اوج نفرت و انزجار خود را از این رژیم کودک‌کش اعلام کردند و این رژیم را نابودشدنی عنوان کردند.

انتهای پیام
captcha