کد خبر: 3972679
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
شنبه؛

تجمع مردمی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در بیرجند برگزار می‌شود

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اجتماع مردمی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، (شنبه یکم خرداد ماه) در محل میدان قدس شهر بیرجند برگزار می شود.

تجمع مردمی درحمایت از مردم مظلوم فلسطین در بیرجند برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی، این شورا با  صدور اطلاعیه‌ای، ضمن محکومیت مجدد کشتار بی رحمانه رژیم غاصب صهیونیستی در فلسطین اشغالی و جنایت‌های وحشیانه و غیر انسانی این ایادی ظلم و کفر علیه زنان و کودکان مظلوم، با اعلام حمایت کامل از جبهۀ مقاومت و رشادت غرورآفرین جوانان برومند فلسطینی اعلام کرد: با توجه به جنایات ضد بشری رژیم صهیونیستی در تهاجم وحشیانه شبانه‌روزی به نوار غزه و کشتار دهها کودک و زن بی‌دفاع فلسطینی و ضرورت حمایت از ملت شجاع و تحت ستم فلسطین و محکومیت این جنایات توسط مردم آزاده سراسر جهان و مردم شریف استان های مختلف ایران اسلامی و مطالبه جدی مردم همیشه در صحنه استان خراسان جنوبی با هماهنگی‌های صورت گرفته، اجتماع مردمی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در  بیرجند، شنبه یکم خرداد ماه رأس ساعت ۱۰ صبح در محل میدان قدس برگزار می‌شود.

در این اطلاعیه آمده است: مردم انقلابی و همیشه در صحنه بیرجند با رعایت کامل اصول و دستورالعمل‌های بهداشتی و اصل فاصله گذاری اجتماعی و با قلب‌هایی مالامال از نفرت و انزجار از این گونه کشتار سبوعانه صهیونیست‌ها، بار دیگر با شعارهای کوبنده مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل، خشم انقلابی خود از جنایت‌های نظام سلطه و استکبار جهانی را  در این اجتماع فریاد می‌زنند.

انتهای پیام
captcha