کد خبر: 3972805
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵

جبهه مقاومت نیازمند حمایت جهان اسلام است

جبهه مقاومت نیازمند حمایت جهان اسلام است امام‌جمعه بیجار با بیان اینکه نهضت و جبهه مقاومت برای سربلندی اسلام و آزادسازی قدس نیازمند حمایت جهان اسلام است گفت: بی‌تفاوتی نسبت به این قضیه از سوی سران اسلامی می‌تواند بر جنایت‌های بی‌شمار صهیونیست‌ها بیفزاید.

حجت‌الاسلام علی مرادی، امام‌جمعه شهر بیجار در گفت‌وگو با ایکنا، استان کردستان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسائلی که امروز در جهان اسلام نقش حیاتی دارد، مسئله فلسطین و قدس شریف است.

وی افزود: جنایت و گستاخی صهیونیست‌ها به حدی رسیده است که پای خود را از گلیمشان درازتر کرده‌اند و با تجاوزات پی‌در‌پی در حال آواره کردن مردم فلسطین و نوار غزه هستند که این جنایت و نسل‌کشی بشری محسوب می‌شود.

امام‌جمعه بیجار با تأکید بر اینکه سکوت کشورهای اسلامی در قضیه فلسطین برای کل مسلمین جهان هزینه خواهد داشت، بیان کرد: متأسفانه برخی از کشورهای عربی ـ اسلامی در سال‌های اخیر به جای اینکه فشارهای سیاسی خود بر رژیم اسرائیل را دوچندان کنند، اکنون به هم‌پیمان این کشور کودک‌کش تبدیل شده‌اند که به صراحت باید گفت این سران عربی ـ اسلامی مایه ننگ جهان اسلام هستند.

وی ادامه داد: ملت فلسطین در بدترین شرایط زندگی می‌کنند و در اخبار می‌بینیم که صهیونیست‌ها به کودک، پیر و جوان و زنان رحم نمی‌کنند و بی‌گمان این همه گستاخی صهیونیست‌ها معلول سکوت معنادار کشورهای مدعی مسلمانی عربستان سعودی، قطر، بحرین، امارت و.... است.

حجت‌الاسلام مرادی گفت: امروز نهضت و جبهه مقاومت برای سربلندی اسلام و آزادسازی قدس شریف نیازمند حمایت جهان اسلام است، لذا بی تفاوتی نسبت به این قضیه توسط سران اسلامی می‌تواند بر جنایت‌های بی‌شمار صهیونیست‌ها بیفزاید.

وی در پایان یادآور شد: تا زمانی که جهان اسلام در بحث وحدت به نتیجه کامل و عملی نرسد، رژیم منحوس اسرائیل غاصب همچنان بر طبل جنگ و خونریزی خواهد کوبید، بنابراین اکنون زمان بیدار شدن سران کشورهای اسلامی ـ عربی در مقابل جنایت دشمنان علیه اسلام است.

 

انتهای پیام
captcha