کد خبر: 3973794
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۶

«در مکتب وحی» عنوان برنامه رادیو قرآن با رویکرد مباحث تفسیری +صوت

«در مکتب وحی»، عنوان برنامه شبکه رادیویی قرآن است که از شنبه تا چهارشنبه هر هفته پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ «در مکتب وحی»، عنوان برنامه شبکه رادیویی قرآن است که طی شنبه تا چهارشنبه هر هفته به پخش برش‌هایی از مباحث تفسیری علما و اساتید اخلاق با  بهره‌گیری از روایات پرداخته می‌شود. 

براساس برنامه‌ریزی انجام شده، مباحث تفسیری آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی شنبه‌ها، شهید مطهری روزهای یکشنبه، آیت‌الله مهدوی‌کنی دوشنبه‌ها، مرحوم آیت‌الله مجتبی تهرانی در روزهای سه‌شنبه و مرحوم آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی طی چهارشنبه‌ها به سمع شنوندگان می‌رسد. 

این برنامه در روز گذشته به ارائه مباحث تفسیری مرحوم آیت‌الله مجتبی تهرانی درباره آیاتی از سوره مبارکه کافرون پرداخته شد. در این برنامه تأکید شد که مکتب توحید، مکتب سازش نیست. هرفردی که در مکتب توحید است، در مراحل مختلف زندگی و با توجه به فراز و نشیب‌های دنیا، باید خود را آزمایش کند و اگر این فرد در شرایط خاص کاملاً تغییر جهت دهد، باید بداند موحد نیست و از ابتدا به مکتب توحید هیچ وابستگی نداشته است.

درباره عبارت تکرار شده «وَلَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ» در سوره کافرون نظرات مختلف است؛ برخی معتقدند این تکرارها جنبه تأکید دارد و برخی گفته‌اند این تأکیدها درباره زمان حال است و درباره زمان آینده (از معجزات قرآنی است) و گروه سوم نیز معتقدند که عبارت اول جنبه زمانی‌ دارد و عبارت دوم درباره کیفیت پرستش است.

یکی از مصیبت‌های بزرگ بشر، شک و تردید است. شک و تردید موضوعیست که بشر را به سقوط می‌کشاند و یقین بشر را به ترقی می‌کشاند. هرجا پای یقین شکست، مصادف با سقوط روحی و هم سقوط عملی است.

یکی از دلایل معصیت‌های مردم همین شک و تردید آنها است. مؤمن تا هنگامی که مؤمن است و حالت یقین دارد، هیچ‌گاه معصیت نمی‌کند. 

کد

برنامه «در مکتب وحی» کاری از گروه علوم قرآنی رادیو قرآن است که به مدت 25 دقیقه از طریق موج FM رديف ۱۰۰ مگاهرتز تقدیم شنوندگان می‌شود.

انتهای پیام
captcha