کد خبر: 3974122
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۴

آغاز دوره‌های آموزشی قرآنی ویژه بانوان در حرم حضرت عباس(ع)

سه دوره آموزشی جدید به همت آستان مقدس حضرت عباس(ع) ویژه خواهران در گروه‌های سنی مختلف آغاز شد.



به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الکفیل، مؤسسه القرآن الكريم بانوان وابسته به بخش امور معارف اسلامی و انسانی آستان مقدس عباسی دوره‌های تخصصی را برای گروه‌های سنی مختلف و تحت نظارت کادری متخصص آغاز کرد.

منار الجبوری، مسئول این مؤسسه به شبکه الكفيل گفت: این دوره‌ها مکمل طرح مؤسسه در برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی بوده و اولین فعالیت قرآنی است که بعد از ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

وی افزود: این دوره‌ها در گروه‌های سنی مختلف تقسیم‌بندی شده است. به طوریکه دوره حضرت خدیجه(س) به نوجوانان گروه‌های سنی (۱۲ تا ۱۷ سال) اختصاص یافت و دوره الحامدات ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها و دوره‌ای ویژه گروه‌های سنی بالاتر برگزار می‌شود.

الجبوری تصریح کرد: این دوره‌ها در شعبه مؤسسه‌ واقع در استان نجف و با استفاده از تدابیر پیشگیرانه و بهداشتی برگزار خواهد شد و به دلیل رعایت اصل فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ سلامت شرکت‌کنندگان و کادر ناظر بر دوره‌ها با تعداد محدودی برگزار می‌شود.
وی گفت: این مؤسسه علاوه بر دوره‌های قرآنی یادشده دوره‌های دیگری را به صورت اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی و با محورهای قرآنی متفاوت برگزار می‌کند.
انتهای پیام
captcha