کد خبر: 3978166
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
سردار علی آزادی:

پلیس نقش کلیدی در تأمین امنیت انتخابات دارد

پلیس نقش کلیدی در تأمین امنیت انتخابات دارد فرمانده انتظامی استان کردستان با تأکید بر نقش محوری و کلیدی پلیس در تأمین امنیت انتخابات گفت: تمهیدات لازم در خصوص تأمين نظم و امنيت، قبل، حین و بعد از انتخابات اندیشیده شده و پلیس برای انجام يک مأموريت بزرگ آماده است.

به گزارش ایکنا از کردستان، سردار علی آزادی، فرمانده انتظامی استان کردستان امروز، 27 خردادماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با بیان اینکه انتخابات مظهر وحدت و انسجام ملی و تبلور عينی از مردم سالاری دينی در کشور است، اظهار کرد: حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات باعث اقتدار، عزت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه انتخابات یکی از عرصه‌های مهم کشور است که دشمن همیشه سعی دارد این فرصت را به تهدید تبدیل کرده و به دنبال ناامن کردن انتخابات در جمهوری اسلامی است؛ در این کارزار نیروی انتظامی است که برابر قانون، موظف به ایجاد نظم و جلوگیری از هرگونه بی نظمی در جریان انتخابات و حفاظت از صندوق‌های اخذ رأی است.

فرمانده انتظامی کردستان در ادامه امنیت انتخابات را ضامن سلامت و مشارکت حداکثری مردم دانست و بیان کرد: برگزاری انتخابات در سایه امنیت کامل، نشان از قدرت و صلابت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

وی با اشاره به نقش محوری و کلیدی پلیس در تأمین امنیت انتخابات اظهار کرد: پليس تمام توان خود را در خصوص تأمين نظم و امنيت، قبل، حین و بعد از انتخابات به كار گرفته و برای انجام يک مأموريت بزرگ آماده است.

سردار آزادی با تأکید بر نقش بسیار مهم و تاثیرگذار مشارکت‌های مردمی در تأمین امنیت انتخابات بیان کرد: با مردم و به کمک مردم بهترین شرایط را برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ رای فراهم خواهیم کرد.

وی در پایان با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات مقدمه ای برای حل مشکلات معیشتی آنان در آینده خواهد بود، یادآور شد: تمام تلاش پليس ايجاد بستر امنيت اجتماعی بسيار مطلوب براي حضور شهروندان در انتخابات است و اين رسالت بزرگ با عزم و اراده جمعی محقق خواهد شد.

انتهای پیام
captcha