کد خبر: 3979567
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۵

انتقال سیره امام رضا(ع) با استفاده از ابزار هنر

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تجلیل از برگزاری جشنواره ملی هنرهای مفهومی رضوی (آهوان) بر تلاش بیشتر برای انتقال سیره رضوی با استفاده از ابزار هنر در جامعه تأکید کرد.

انتقال سیره و شخصیت امام رضا (ع) با استفاده از ابزار هنر

به گزارش ایکنا از سمنان، آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده ولی‌فقیه در استان، شب گذشته، 1 تیر در پیام تصویری به اختتامیه اولین جشنواره ملی هنرهای مفهومی رضوی(آهوان) اظهار کرد: متأسفانه در ایران آنچنان که باید در معرفی شخصیت و سیره حضرت علی بن موسی الرضا(ع) کار نکرده ایم و باید با اقدامات مختلف تلاش شود تا امام رضا(ع) بهتر و بیشتر به مردم و به خصوص نسل جوان شناسانده شود.

وی در خصوص تبیین ویژگی‌های حضرت امام رضا(ع) گفت: امام رضا(ع) عالم آل محمد(ص) است و از وی به عنوان امام رئوف و مهربان یاد می‌شود و مانند خورشید است که باید از انوار این امام عزیز بهره‌مند شویم.

شاهچراغی بر لزوم شناخت امام رضا(ع) تأکید کرد و افزود: شناخت آن حضرت دو راه دارد که شامل استفاده از سخنان و عمل آن حضرت است و امام رضا(ع) هم عمل و هم سخنان بسیار زیاد و خوبی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

امام‌جمعه سمنان دادرس بودن امام رضا(ع) را از دیگر ویژگی‌های آن حضرت برشمرد و افزود: امام رضا(ع) دادرس بی‌پناهان و امید محرومان بود و این ویژگی نیز باید در جامعه اسلامی بیشتر مورد توجه و عمل قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با تأکید بر فضیلت و اهمیت زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) در غربت یادآور شد: در روایت است هر کس قبر حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در مشهد مقدس را زیارت کند آن حضرت در هنگام عبور از پل صراط و زمان رسیدگی به میزان و پرونده اعمال به داد او خواهد رسید.

یادآور می‌شود که اختتامیه مجازی اولین جشنواره ملی هنرهای مفهومی رضوی (آهوان) سه‌شنبه شب در سالروز ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) به میزبانی سمنان برگزار شد و با معرفی برترین‌ها از آثار برتر تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha