کد خبر: 3979995
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹

پذیرش ایده «کلام مشترک اسلام و مسیحیت» از سوی مرکز نوآوری و خلاقیت اشراق

معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با اشاره به ایده‌های ارسالی به این مرکز، از پذیرش سه تیم ایده جدید در مرکز مذکور خبر داد. 

پذیرش ایده «کلام مشترک اسلام و مسیحیت» از سوی مرکز نوآوری و خلاقیت اشراقبه گزارش ایکنا، جواد دلاوری، معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی حوزه با اشاره به برگزاری سومین نشست شورای فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق ابراز کرد: در شورای مذکور به جهت‌دهی این مرکز و فرایندهای مد نظر پرداخته و تصمیم‌گیری می‌شود.

معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق ادامه داد: در جلسه سوم این شورا، ایده‌های دریافتی مورد داوری اولیه قرار گرفتند که در نهایت سه ایده پذیرش شدند.

وی گفت: پس از پذیرش، نقاط قوت و ضعف ایده‌های برگزیده به صاحبان ایده‌ها اعلام شد و پس از رفع نقایص، فرم اولیه توسط ایده‌پردازان برگزیده تکمیل شد.

دلاوری ضمن تبیین عناوین این سه ایده، اظهار کرد: سه ایده تأیید شده در این جلسه، ایده آقای رضا نفری با موضوع «تربیت مدیران تراز انقلاب» وابسته به شتاب‌دهنده استعداد آنام، مورد بررسی و تأیید قرار گرفت؛ این ایده با انجام کارهای پژوهشی در این عرصه، به دنبال برگزاری دوره‌های مختلف در تمام زمینه‌ها و شناسایی، آموزش و سرمایه‌گذاری بر روی استعدادها است که در آینده مدیرانی را به مراکز و سازمان‌ها معرفی کند.

وی ادامه داد: دومین ایده، مربوط به آقای عباس زمانی بود که با عنوان «کلام مشترک» پذیرش شد؛ ایده مذکور در صدد هستند که مشترکات دین مسیحیت و اسلام را استخراج کرده و به محتواها و محصولاتی تبدیل می‌کند که این محتواها هر دو دین وجود دارد و محصولات تولید شده، مورد قبول پیروان دو دین مذکور است.

وی «مدرسه موفقیت» را ایده سوم پذیرش شده بیان کرد و افزود: این ایده مربوط به آقای محمدصادق حیدری در خصوص رشد و توسعه فردی در حوزه‌های مختلف بود، که در صدد است تا پک‌های آموزشی با موضوعات خودشناسی، هدف‌شناسی، مدیریت زمان و...، طراحی و تولید کند که این ایده در نهایت، در قالب سایت ارائه خواهد شد.

معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با اشاره به کریدور میزبانی و رشد هسته‌های فناور در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق تصریح کرد: در مسأله سه دال، سه مرحله «دهلیز خلاقیت»، «دالان نوآوری» و «درگاه کسب و کار» را داریم که پس از فراخوان و داوری ایده‌های دریافتی، صاحبان ایده‌ها می‌بایست فرم شماره یک را تکمیل کنند و سپس، ایده‌ها بررسی خواهد شد و در ادامه، می‌بایست فرم شماره دو توسط صاحب ایده بررسی شود.

انتهای پیام
captcha