کد خبر: 3982085
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷

بهره‌گیری از ظرفیت بقاع متبرکه برای رفع مشکلات اقتصادی

بهره‌گیری از ظرفیت بقاع متبرکه برای رفع مشکلات اقتصادی معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با اشاره به لزوم بهره‌گیری از طرح‌های اقتصادی، چون طرح «شمیم خدمت» اجرایی در سطح بقاع متبرکه، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه برای حل مشکلات اقتصادی مورد تأکید است.

حجت‌الاسلام مهدی توسلی، معاون فرهنگی اوقاف کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به طرح‌های خدمتی، چون طرح «شمیم خدمت» اجرایی در سطح بقاع متبرکه، اظهار کرد: معتقدیم باید از ظرفیت‌هایی که سازمان اوقاف در اختیار دارد برای رفع مشکلات اقتصادی بهره بگیریم.

وی افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های این سازمان بهترین فرصت پیش‌رو است که می‌تواند در بحث تولید، معیشت و اقتصاد اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام توسلی به طرح‌های اجرایی این سازمان در حوزه اقتصادی اشاره کرد و گفت: باید تمامی ظرفیت‌های عظیم بقاع متبرکه وارد میدان شوند و راهگشا باشند.

معاون فرهنگی اوقاف کرمانشاه تأکید کرد: باید در اجرای طرح‌های اقتصادی، چون طرح «شمیم خدمت» بدانیم به تشکیل جلسات و نوشتن دستورالعمل بسنده نکنیم چرا که رفع موانع اقتصادی نیازمند تلاش و در یک کلام پای کار بودن است.

وی در پایان تصریح کرد: باید سازمان اوقاف در بحث معیشت و رفع مشکلات اقتصادی نقش‌آفرین باشد و این امر مستلزم کار و تلاش شبانه‌روزی است.

انتهای پیام
captcha