کد خبر: 3982302
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی نخستین شکست خود را تجربه کرد

در نخستین رأی‌گیری کنست رژیم صهیونیستی پس از روی کار آمدن دولت ائتلافی جدید، تمدید قانون شهروندی فلسطینیان رأی نیاورد و دولت ائتلافی نخستین شکست خود را تجربه کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از القدس العربی، نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نتوانست رأی کافی برای تمدید قانونی را کسب کند که به موجب آن فلسطینی‌هایی که در سرزمین‌های اشغالی با یک اسرائیلی ازدواج می‌کنند، حق گرفتن شهروندی اسرائیل را ندارند.
 
بعد از جلسه طولانی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) که در تمام طول شب گذشته ادامه داشت، در نهایت آرای موافق و مخالف تمدید این قانون مساوی شد و دولت ائتلافی بنت در گرفتن رأی مثبت برای تصویب تمدید قانون منع گردهم آمدن خانواده‌های فلسطینی (قانون شهروندی فلسطینیان) ناکام ماند.
 
قانون منع شهروندی فلسطینیان ساکن سرزمین‌های اشغالی که همسر اسرائیلی دارند، حدود دو دهه پیش برای اولین بار تصویب شد و از آن زمان تا کنون هر سال تمدید شده است، اما کابینه نفتالی بنت نتوانست این قانون را تمدید کند.
 
نتانیاهو و احزاب معارض اسرائیلی با قانون منع گردهم آمدن خانواده‌های فلسطینی در کنار یکدیگر با هدف شکننده نشان دادن کابینه ائتلافی نفتالی بنت در اجرای این قانون مخالفت کردند، این در حالی است که احزاب راست‌گرا (در دوره نخست وزیری نتانیاهو) هر ساله تمدید این قانون را تصویب ‌کردند.
 
منتقدان تمدید قانون شهروندی شامل سیاستمداران چپگرا و گروهی از قانون‌گذاران عرب اسرائیلی این قانون را نژادپرستانه می‌دانند و می‌گویند هدف آن جلوگیری از رشد اقلیت فلسطینیان ساکن نواحی اشغالی اسرائیل است.
 
اما مدافعان آن استدلال می‌کنند که تمدید این قانون برای مقاصد امنیتی و حفظ هویت یهودی اسرائیل لازم است.
 
جلسه رأی‌گیری کنست بر سر قانون منع «گردهم آمدن خانواده‌های فلسطینی در کنار یکدیگر» قرار بود چهارشنبه گذشته برگزار شود، اما کابینه ائتلافی اسرائیل به ریاست نفتالی بنت، با توجه به مخالفت اکثریت در اسرائیل، این جلسه رای‌گیری را به روز دوشنبه موکول کرد.
انتهای پیام
captcha