کد خبر: 3983853
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۲

بستری ۴۹ بیمار موج پنجم کرونایی در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، گفت: ۴۹ بیمار جدید مبتلا به موج پنجم کرونا در استان شناسایی شدند که ۳۲ نفر بیشتر از پایین‌ترین آمار ثبت شده در سال‌جاری است.

بستری ۴۹ بیمار موج پنجم کرونایی در اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، دکتر شهرام حبیب‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، ۲۲ تیرماه، به تشریح آخرین وضعیت کرونا در استان پرداخت و گفت: ۴۹ بیمار جدید مبتلا به موج پنجم کرونا در استان شناسایی شدند که ۳۲ نفر بیشتر از پایین‌ترین آمار ثبت شده در سال جاری است و طی شبانه روز گذشته با فوت یک نفر دیگر از مبتلایان کرونا، مجموع جان‌باختگان این ویروس در ۱۷ ماه گذشته به یک‌هزار و ۸۳۷ نفر رسید.

وی با بیان اینکه ۴۰ نفر از مبتلایان بستری در مراکز درمانی استان اردبیل نیز با بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند، اظهار کرد: ۵۸ نفر دیگر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به شیوع گسترده موج پنجم کرونا در استان طی روز‌های آینده نیز اشاره کرد و گفت: با تایید موارد ابتلای قطعی به سویه دلتای ویروس کرونا در استان اردبیل، زنگ خطر شیوع خیز پنجم کرونا در این استان هم به صدا در آمده است.

وی افزود: موج جدید شیوع کرونا که از جنوب و جنوب شرق کشور آغاز شده، به استان اردبیل نیز رسیده است و بر همین اساس، وضعیت شهر اردبیل در مقایسه با سایر شهر‌های استان به مراتب حادتر است و انتظار می‌رود که علاوه بر اردبیل، سایر شهر‌ها نیز در چند روز آینده وارد وضعیت قرمز شوند.

حبیب‌زاده، تاکید کرد: با توجه به مشاهده سویه دلتای این ویروس موسوم به کرونای هندی در استان و سرعت بسیار زیاد آن در سرایت پذیری و درگیری سنین پایین، باید در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص رعایت فاصله ۱.۵ متری، زدن ماسک و کاهش دورهمی دقت شود تا بتوانیم این خیز را مهار کرده و وارد وضعیت بحرانی‌تر نشویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با تاکید بر ضرورت رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و سامانه‌های تهویه در رستوران‌ها، تالار‌ها و مراسم عروسی اظهار کرد: برای جلوگیری از ابتلای جمعی، رعایت ظرفیت سالن‌های آبدرمانی در سرعین، مشکین‌شهر و اردبیل و نیز ظرفیت تالار‌های عروسی در ایام پیش رو بسیار ضروری است.

وی با اشاره به قرار گرفتن شهرستان اردبیل در وضعیت قرمز و شهرستان‌های پارس‌آباد و مشکین‌شهر در وضعیت نارنجی بیان کرد: هم‌اینک شهرستان‌های گرمی، کوثر، نیر، سرعین، نمین، اصلاندوز، خلخال و بیله‌سوار در وضعیت زرد قرار دارند.

انتهای پیام
captcha