به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، علیرضا کاظمی، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان بهاباد از آغاز مرمت حسینیه قلعه بهاباد خبر داد و اظهار کرد: حسینیه قلعه، از بناهای متعلق به دوران قاجار است که در بافت تاریخی قلعه بهاباد و در مسیر گردشگری و فرهنگی مسجد جامع تا قدمگاه امام رضا(ع) و در نزدیکی خانه تاریخی ملاعبدالله بهابادی واقع شده است.
کاظمی، مساحت این حسینیه را یک هزار مترمربع دانست و گفت: این حسینیه در دو طبقه ساخته شده است و پس از چهل سال، با مشارکت مردم محل و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان بهاباد احیا و بازسازی میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان بهاباد؛ مهمترین اقدامات اجرایی در راستای بازسازی این بنا را، پی چینی، دیوارچینی، کونوشکنی و اجرای سقف تویزه بیان کرد.
انتهای پیام