حجتالاسلام والمسلمین صالح حیدریمقدم، مسئول دارالتحفیظ الهادی(ع) در گفتوگو با ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: طی مراسمی در دهه ولایت و امامت از 57 شرکتکننده طرح یکساله دارالتحفیظ جهرم در سال تحفیظی 99-1400 با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
وی با اشاره به اینکه حافظان اعم از بانوان و آقایان بودند، اظهار کرد: به دلیل شرایط کرونایی، این مراسم به صورت حرکت کاروان خودرویی در سطح شهر بود و در پایان مراسم، محفل مختصری با حضور مسئولان و قرآنآموزان به منظور تجلیل از حافظان کل، برگزار شد.
حیدریمقدم درباره فعالیت دارالتحفیظ الهادی(ع) بیان کرد: این مؤسسه دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی است که از سال 92 فعالیت خود را با طرحهای حفظ یک، دو، سه و پنجساله به فراخور حال مخاطبان و استعدادیابی و توانمندی قرآنآموزان آغاز کرده است.
وی ادامه داد: فراخوان ثبتنام از علاقهمندان به عرصه حفظ، طی اردیبهشتماه انجام میشود، خردادماه مراحل مصاحبه و پذیرش انجام میشود و پذیرفتهشدگان در دوره آزمایشی از تیرماه و به مدت سهماه شرکت میکنند. قرآنآموزان طرح آزمایشی طی 90 روز، سه جزء از قرآن را حفظ میکنند و پس از اتمام دوره از آنها آزمون به عمل میآید و در صورت پذیرش و براساس استعدادی که دارند به دوره اصلی راه پیدا میکنند.
حیدریمقدم افزود: طرحهای در دو مقطع سنی زیر 15 سال و بالای 15 سال برگزار میشود که پذیرفتهشدگان بالای 15 سال براساس توانایی در طرحهای یک، دو و سهساله و شرکتکنندگان زیر 15 سال در طرحهای حفظ پنج و شش ساله حضور پیدا میکنند.
وی درباره تعداد پذیرفتهشدگان در طرحهای حضوری سال 1400-1401 مؤسسه، اظهار کرد: حدود سه هزار و 800 قرآنآموز از چهار استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و فارس در این طرحها ثبتنام کردند که از این تعداد هزار نفر به دوره آزمایشی راه پیدا کردند.
حیدریمقدم که از حافظان مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) درباره شعب دارالتحفیظ الهادی(ع)، بیان کرد: این مؤسسه دارای چهار شعبه در شیراز، یک شعبه در جهرم، یک شعبه در آباده، یک شعبه در مهر، یک شعبه در بوشهر، یک شعبه در یاسوج و یک شعبه در بندرعباس است و دفتر اصلی مؤسسه در شیراز است. البته قرآنآموزانی نیز از سایر کشورهای همسایه به صورت مجازی و حضوری در طرحهای مؤسسه حضور دارند.
همچنین دارالتحفیظ الهادی(ع) دارای کانال در روبیکا و پیامرسان ایتا و همچنین صفحهای در اینستاگرام به نشانی alhaadi.ir است. این مؤسسه تاکنون حدود 250 حافظ کل و بیش از سه هزار حافظ اجزاء تربیت کرده است.
انتهای پیام