کد خبر: 3989558
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵

برگزاری همایش استانی «خادمان عاشورایی» در کردستان

برگزاری همایش استانی «خادمان عاشورایی» در کردستان همایش استانی «خادمان عاشورایی» با حضور مداحان و مدیران هیئت‌های مذهبی کردستان در آستانه ماه محرم امروز، 18 مردادماه در حسینیه سنندج برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام احمد حاتمیان، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در همایش استانی «خادمان عاشورایی» با حضور مداحان و مدیران هیئت‌های مذهبی کردستان که در آستانه ماه محرم امروز، 18 مردادماه در حسینیه سنندج برگزار شد، اظهار کرد: راز دستیابی مذهب تشیع به بالندگی و پیشرفت، پیروی از مکتب امام حسین(ع) است.

وی با تأکید بر اینکه نهضت امام حسین(ع) برای جامعه مسلمانان رنگ و بوی توحیدی دارد، افزود: هدف امام حسین(ع) از قیام عاشورا، رشد جامعه بر اساس معرفت و گریز از جهل و نادانی بود که در این راستا هیئت‌های مذهبی وظیفه دارند این مکتب را زنده کنند تا بالندگی جامعه در هیئت‌ها شکل گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه به اقتضای شرایط زیستی و حیات اجتماعی نمی‌توان نیازهای جامعه را تعطیل کرد، بیان کرد: همچنانکه در این شرایط کرونایی تعطیلی برخی مشاغل و مکان‌ها امکانپذیر نیست، تعطیلی بُعد معنوی جامعه هم غیرممکن است، چراکه بشر امروزه بیشتر به مباحث دینی و ارزشی نیازمند است.

وی به فرارسیدن ایام سوگواری دهه محرم اشاره کرد و افزود: با در پیش بودن ایام محرم و آغاز برگزاری مراسم‌های ویژه این ایام باید تمامی مراسم‌های ویژه این ایام با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی عزاداران حسینی برگزار شود.

حجت‌الاسلام حاتمیان با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های مذهبی اظهار کرد: در این شرایط سخت کرونایی باید مراسم‌ دینی و مذهبی رعایت این پروتکل‌ها بهداشتی مدنظر باشد.

وی در پایان یادآور شد: هیچ معنی ندارد که مراسم‌ معنوی را در جامعه تعطیل کنیم. فقط از همه هیئت‌های مذهبی انتظار داریم که در طول ایام محرم بیشترین رعایت پروتکل‌ها را داشته باشند.

انتهای پیام
captcha