کد خبر: 3990820
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴

پدر معظم شهیدکیافر در اردبیل به فرزند شهیدش پیوست

شادروان «حاج علی کیافر» پدر معظم شهید والامقام علیرضا کیافر دار فانی را وداع و به فرزند شهیدش پیوست.

رضازاده// پدر معظم شهیدکیافر در اردبیل به فرزند شهیدش پیوستبه گزارش ایکنا از اردبیل، شادروان «حاج علی کیافر» پدر معظم شهید والامقام علیرضا کیافر دار فانی را وداع و به فرزند شهیدش پیوست.

با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان و دستگاه‌های مربوطه و نیز رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مراسم تشییع و تدفین این پدر صبور در گلزار شهدای قاسمیه برگزار و جوار فرزند برومند شهیدش به خاک سپرده شد، لکن مراسم شب دفن و ترحیم به لحاظ جلوگیری از انتشار بیماری کرونا برگزار نشد.  

شهید علیرضا کیافر، 28 مرداد 1348، در اردبیل و خانواده‌ای متدین و فرهنگی به دنیا آمد و برای دفاع از حریم ولایت و میهن اسلامی از طریق بسیج سپاه پاسداران به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام و  21 دی 1365 در  عملیات افتخارآفرین و پیروز کربلای 5 منطقه عملیاتی شلمچه حین دفع متجاوزان بعثی به درجه رفیع شهادت نائل شد تا ملت ایران برای همیشه در تاریح پا برجا و سرافراز بمانند.

انتهای پیام
captcha