کد خبر: 3992641
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰

تجهیز 800 گروه جهادی استان مرکزی در راستای مقابله با پیک پنجم کرونا

تجهیز 800 گروه جهادی استان مرکزی در راستای مقابله با پیک پنجم کرونا فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اظهار کرد: در راستای مقابله با شیوع پیک پنجم کرونا اجرای مرحله جدید طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی با مشارکت 800 گروه جهادی بسیج در دستور کار قرار گرفته که در 4 محور مهم مراقبت، نظارت، حمایت و واکسیناسیون فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی، سردار محسن کریمی، فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، امروز، اول شهریور در مراسم تجلیل از برخی پزشکان به مناسبت روز پزشک، تصریح کرد: در طول 42 سال گذشته ایران در حوزه پزشکی با موفقیت‌های چشمگیری مواجه شده است و با همت و تلاش نیروهای جهادی در بسیاری از امور پزشکی به خودکفایی رسیده‌ایم.

وی اظهار کرد: در طول تاریخ انقلاب همواره پزشکان و کادر درمان در راه خدمت به مردم دستاوردهای بزرگی داشته‌اند به طوری این قشر خدوم، با حضور میدانی در عرصه‌های علمی، درمانی و پزشکی افتخارات بزرگی برجای گذاشته و به ثبت رسانده به گونه‌ای که از زمان شیوع کرونا در کشور، پزشکان در خط مقدم مبارزه با این بیماری در صحنه حضور داشته و برای حفظ سلامت مردم ایثار و فداکاری بسیاری داشتند.

کریمی بیان کرد: پزشکان در این مدت با تأسی به فرهنگ ایثار و شهادت در دوران هشت سال دفاع مقدس، حماسه‌آفرینی بسیاری داشتند این درحالیست که حضور حماسی پزشکان در طول 4 دهه انقلاب اسلامی حضوری پررنگ و چشم‌گیر بوده با این حال دوران شیوع کرونا بازتاب و انعکاس فصل نوینی از ایثار و مجاهدت این قشر خدوم جامعه است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به تقدیر رهبرمعظم انقلاب اسلامی گفت: تقدیر مقام معظم رهبری از پزشکان و مدافعان سلامت در جهت نقش آفرینی آنها در بیماری کرونا نشان از جایگاه مهم و حساس کار این عزیزان برای حفظ سلامت مردم و جامعه دارد و خوشبختانه پزشکان توانسته‌اند پرچم عزت و سربلندی ایران اسلامی را برافراشته نگه دارند.

کریمی ادامه داد: فرا رسیدن روز پزشک فرصتی مناسب برای تجلیل از زحمات تمامی کادر درمان، پزشکان و مدافعان سلامت است و مردم در راستای تقدیر از این خادمان عرصثه درمانی باید در جای جای ایران اسلامی باید نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌ها حساسیت بیشتری داشته باشند، چراکه امروز وظیفه داریم تا از اراده و همت تمام پزشکان، کادر درمان، پرستاران و فعالان عرصه درمان کشور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تقدیر داشته باشیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی گفت: در راستای مقابله با شیوع پیک پنجم کرونا اجرای مرحله جدید طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی با مشارکت 800 گروه جهادی بسیج در دستور کار قرار گرفته که در 4 محور مهم مراقبت، نظارت، حمایت و واکسیناسیون فعالیت می‌کنند.

وی بیان کرد: تلاش و اقدامات موثر پزشکان در طول شیوع کرونا و مقابله با بسیاری از تهدیدات، کارآمدی نظام اسلامی در حوزه بهداشت و درمان را به نمایش گذاشت که می‌طلبد تا این تلاش‌ها تا ریشه‌کنی کرونا با قدرت تداوم یابد.

انتهای پیام
captcha