مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان از اجرای طرح قرآنی «من قرآن را ردوست دارم» خبر داد و گفت: فراخوان ثبتنام این طرح قرآنی از امروز، سوم شهریورماه در استان کردستان آغاز شد. 
حجتالاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان، در گفتوگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: طرح «من قرآن را دوست دارم» یکی از طرحهای اجرایی اداره اوقاف و امور خیریه استان در راستای انس و الفت بیشتر با قرآن کریم بوده است که به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی به نحوه اجرای این طرح قرآنی اشاره کرد و افزود: این طرح قرآنی شامل آموزش روخوانی قرآن کریم به صورت خودآموز بوده است که در پایان دوره گواهینامه معتبر و رسمی سازمان اوقاف و امور خیریه صادر خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان ادامه داد: طرح «من قرآن را دوست دارم» در راستای نهضت ملی آموزش قرآن کریم در سطح کشور بوده است که امیدواریم مورد استقبال علاقهمندان قرار گیرد.
وی به آدرس سامانه ثبتنام در این طرح اشاره و بیان کرد: علاقهمندان برای ثبتنام در این طرح باید به آدرس اینترنتی Quranlove.net مراجعه کرده و نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 138 تماس حاصل کنند.
حجتالاسلام کاروند در پایان یادآور شد: برای شرکت در این طرح شرکتکنندگان باید بر روی گوشیهای خود اپلیکیشن ثبتنام و آموزش منادی بالقرآن را نصب کنند.
انتهای پیام