سازمان امور قرآن و سنت نبوی لیبی از بازگشایی مراکز حفظ قرآن این کشور با رعایت تدابیر کرونایی خبر داد. 
به گزارش ایکنا به نقل از الامة، این سازمان با صدور بیانیهای اعلام کرد مراکز و جلسات حفظ قرآن از امروز شنبه، 28 آگوست(ششم شهریورماه) فعالیت خود را با رعایت تدابیر کرونایی آغاز خواهند کرد.
در این بیانیه آمده است: در راستای حفظ سلامت اساتید و قرآنآموزان در برابر بیماری همه گیر کرونا و عمل به دستورات دین برای حفظ جان انسانها، مراکز و جلسات قرآنی با رعایت شروط خاص فعالیت خود را از سر خواهند گرفت:
اجرای برنامه «قرآن شفاست» در مراکز و جلسات قرآن و واکسینه شدن اساتید، حافظان، قرآنآموزان و ناظران بالای 18 سال مراکز قرآنی در دو نوبت از شروط بازگشایی مراکز قرآنی است و همچنین افراد زیر 18 سال که واکسن شامل حالشان نمی شود به شرط اجرای تدابیر احتیاطی و پیشگیرانه میتوانند در برنامه «قرآن شفاست» حضور یابند.
بنا به اعلام سازمان امور قرآن و سنت نبوی متخلفان و افرادی که شرایط اعلام شده را رعایت نکنند، با اقدامات بازدارنده مواجه و حتی از تدریس تعلیق خواهند شد.
انتهای پیام