شهید آیتالله مطهری بیاناتی در خصوص رسالت عالمان در برابر تحریفات دینی دارند که در این مجال مروری بر آنها خواهیم داشت. 
به گزارش ایکنا از فارس، شهید آیتالله مطهری در خصوص رسالت عالمان در برابر تحریفات دینی به خصوص آموزههای قرآن بیاناتی داشته است که در ادامه میخوانیم:
بدانيد كه وظيفه سنگينى داريم، مخصوصاً در اين عصر ديگر با حادثه تحريف شده نمىشود به مردم خدمت كرد. در گذشته هم نمىشد. در گذشته اگر فايدهاى نداشت، ضررش كم بود، ولى حالا ضررش خيلى زياد است.
ما و شما بايد توجه داشته باشيم كه بزرگترين وظيفهاى كه ما داريم اين است كه ببينيم چه تحريفهايى در تاريخ ما شده است؟ چه تحريفهايى در نقاشى شخصيتهاى بزرگان ما شده است؟ چه تحريفهايى در قرآن ما شده است؟ اما تحريف قرآن تحريف لفظى نيست، يعنى در قرآن يك كلمه نه كم شده و نه زياد (قبلًا عرض كرده ام تحريف معنوى به اندازه تحريف لفظى خطرناك است)، بلكه تحريف معنوى است، يعنى تفسير و توجيه غلط.
در قرآن كوچكترين تحريف لفظى صورت نگرفته است، نه يك «واو» كم شده است و نه يك «واو» زياد اما چقدر ما هميشه تحريف معنوى میكنيم، يعنى آيات قرآن را غلط تفسير و توجيه میكنيم، همين هم نبايد باشد.
تاريخهاى ما، آن تاريخهايى كه براى ما درس آموزنده است، سند اخلاقى ماست، سند تربيت اجتماعى ماست، مثل حادثه تاريخى عاشورا، ببينيم چه تحريفاتى در اينها شده است؟ بايد با اين تحريفات مبارزه كنيم.
منبع: مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (حماسه حسينى(1 و 2))، جلد 17، صفحه 128، با ویرایش جزئی.
انتهای پیام