دادستان کرمانشاه گفت: در راستای سند تحول قضائی و تأکیدات رئیس قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه موضوع کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان را در دستور کار قرار دادیم. 
به گزارش ایکنا از کرمانشاه، شهرام کرمی، دادستان کرمانشاه امروز در جاشیه بازدید از زندان مرکزی کرمانشاه، اظهار کرد: در راستای سند تحول قضائی و تأکیدات رئیس قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه موضوع کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: طی چند سال اخیر اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و بازدید امروز هم به این منظور انجام شده تا با حضور ۵۰ نفر از قضات دادسرای کرمانشاه در زندان مرکزی در دیدار رو در رو و چهره به چهره با زندانیان مشکلات آنها بررسی شود.
کرمی تصریح کرد: بر این اساس در این دیدارها برخی از پروندهها نیاز به بررسی و پیگیری در محکام قضائی داشت و در مجموع ۲۶ نفر از زندانیان هم از ندان آزاد شدند.
دادستان کرمانشاه بیان کرد: تلاش کردیم تا زندانیان بدون واسطه و مستقیم با قضات دادسرا ارتباط بگیرند و مشکلات خود را به آنها منعکس کنند.
وی گفت: زندانیانی که در این دیدارها حکم آزادی خود را گرفتند، عموماً در قالب مرخصی پایان حبس و با نهادهای ارفاقی به آنها این آزادی داده شد.
کرمی اظهار کرد: زندان قطعاً جای کسانی است که برای جامعه خطرناک هستند نه کسانی که مشکل خانوادگی و مالی دارند، زندانی شدن هر فرد علاوه بر هزینهها، تبعات منفی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زیادی برای فرد و خانوادهاش دارد.
دادستان کرمانشاه افزود: معتقدم زندان نباید جای هر مجرمی باشد بلکه فقط مجرمان خطرناک که امنیت اجتماعی و روحی و روانی مردم را برهم میزنند باید زندانی شوند.
وی تصریح کرد: برخورد دستگاه قضائی با این دسته از افراد سخت و بازدارنده خواهد بود.
انتهای پیام