کد خبر: 4002805
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵

چهره شهر با حفظ ارزش‌‌ها زیبا و امیدوارکننده باشد

امام‌جمعه یزد رسیدگی به ظاهر شهر را متناسب با مناسبت‌ها مورد تأکید قرار داد و گفت: چهره شهر باید زیبا و برای مردم امیدوارکننده باشد، اما توجه به دین و فرهنگ اسلامی فراموش نشود و باعث حفظ سنت‌ها و ارزش‌ها شود.

سنت‌های ناب اسلامی جایگزین سنت‌های غلط غرب شودبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، امام‌جمعه یزد، امروز، 14 مهرماه در دیدار با حجت‌الاسلام مجتبی صداقت، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد، اظهار کرد: فعالیت‌های فرهنگی اهمیت بسیاری داشته و نیاز به برنامه‌ریزی دارد، مسائل مهم فرهنگی در شهر دارالعباده وجود دارد که جزو مسائل اصلی است و باید مورد توجه و رسیدگی واقع شود.

ناصری رسیدگی به ظاهر شهر را متناسب با مناسبت‌ها مورد تأکید قرار داد و گفت: البته ظاهر شهر باید به گونه‌ای باشد که در شأن دارالعباده باشد. چهره شهر باید زیبا، تمیز و با نشاط باشد، مردم باید با زیبایی و ظرافت در فضاسازی‌های شهری، در جریان مناسبت‌ها قرار گیرند، فعالیت‌ها باید سنجیده و ویژه باشد و به جنبه‌های شرعی و فرهنگی توجه شود.

وی بر ضرورت توجه به گردشگری تأکید کرد و افزود: باید بررسی کنیم و متوجه باشیم که داشته‌هایی که گردشگران برای ما دارند، حساب شده باشد و ما نیز داشته‌هایی را به آنها ارائه کنیم که مناسب باشد و چهره شهر، ادب و اخلاق مردم و اعتقادات آنها را نشان دهد.

امام‌جمعه یزد خواستار ایجاد تنوع در شهر با نصب تابلوهای جذاب برای گردشگران شد و افزود: این تابلوها باید دارای مفاهیم جذاب باشد، گردشگران باید با انتقال این مفاهیم با اسلام و فرهنگ اسلامی ایرانی آشنا شوند. این مفاهیم در ارتباط با خدا و آرامش‌بخش باشد، برای مثال می‌توان به دوران دفاع مقدس اشاره کرد که در مسیر جبهه، جملاتی قرار می‌گرفت که پندآموز بود.

وی با بیان اینکه در برنامه‌ریزی‌ها باید به همه جوانب دقت شود، افزود: سنت‌های دینی و فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی باید جایگزین سنت‌های غلط غربی از جمله سگ‌گردانی و خرید و فروش سگ شود. این رویکرد نیازمند یک کار ظریف است. دشمن با توجه به مذهبی بودن، یزد را مورد توجه قرار داده و قصد دارد فرهنگ اصیل اسلامی را کمرنگ کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد خواستار نصب تلویزیون‌های شهری برای ارائه مفاهیم مهم از جمله توجه به خدا و نماز و سنت زیبای کمک کردن به همدیگر شد و افزود: فضای مجازی خلأهایی را در این حوزه ایجاد کرده که باید اصلاح شود و ارتباط مردم با مساجد و روضه‌ها دوباره برقرار شود. می‌توان با نصب این تلویزیون‌های بزرگ در شهر، مفاهیم را در قالب هنر از جمله کلیپ‌های کوتاه و آموزنده، تصاویر و جملات زیبا، به مردم آموزش داد.

ناصری در پایان بر شفافیت در حوزه مالی تأکید کرد و گفت: باید در این حوزه قوی، مطمئن و شفاف عمل کرد تا جلوی فتنه‌ها گرفته شود. 

انتهای پیام
captcha