کد خبر: 4002848
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱

کودکان هنرمند کم‌توان ذهنی به فرهنگسرای سرو می‌آیند

سومین نمایشگاه نقاشی و هنرهای دستی کودکان کم‌توان‌ ذهنی، اتیسم و سندروم‌داون در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود.

کودکان هنرمند کم‌توان ذهنی به فرهنگسرای سرو می‌آیند
به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای سرو، مراسم افتتاحیه‌ سومین نمایشگاه نقاشی و هنرهای دستی کودکان کم‌توان‌ ذهنی، اتیسم و سندروم‌داون به همت فرهنگسرای سرو و مؤسسه خیریه طیف مهرمانی برگزار می‌شود.
 
در این نمایشگاه 40 اثر نقاشی از پنج هنرمند کشورمان به نمایش درآمده و در معرض دید مخاطبان قرار می‌گیرد.

این نمایشگاه با شعار «هر فرد کم‌‌توان ذهنی، یک استعداد، یک کارآفرین» روز جمعه، 16 مهرماه، ساعت 16:30 با حضور چهره‌های هنری، ورزشی و فرهنگی و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در فرهنگسرای سرو افتتاح می‌شود و ورود برای عموم آزاد است.
 
در مراسم افتتاحیه چهره‌هایی نظیر محمدعلی ابری، خیر و مدرسه‌ساز، رضا جلالی، عبدالصمد خرمشاهی، نفر اول حقوق ایران، محمد رویانی، معاون بیمه دی،‌ مصطفی‌زاده، مدیر عامل بیژن، شهاب‌الدینی، مدیر شبکه تلویزیونی آموزش،  نمایندگان اداره سلامت شهرداری منطقه ۶ و نماینده ستاد جوانان ریاست جمهور حضور دارند.
 
همچنین هنرمندانی نظیر محمدرضا مقدم، خواننده و حسن دایی، شاعر و جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان سینما، تئاتر و موسیقی مهمان برنامه خواهند بود.

در این برنامه همایشی نیز به میزبانی مؤسسه خیریه طیف مهرمانی با هدف انگیزشی و سرفصل‌های آموزشی، درمانی، حقوقی روز سه‌شنبه، ۲۰ مهرماه، ساعت ۱۷ با حضور نیره‌سادات عبدالهی مقدم و هومن زنجانی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در برنامه و بازدید از نمایشگاه می‌توانند تا ۲۳ مهرماه به فرهنگسرای سرو واقع در خیابان ولی‌عصر(عج)، ضلع شمالی پارک ساعی، کوی ساعی دوم مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۸۸۱۸۷۹ تماس بگیرند.
 
منصوره مرادی‌نیا
انتهای پیام
خبرنگار:
ناهید ارنجی
captcha