کد خبر: 4007310
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲

۴۰ پروژه ورزشی ویژه دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان در حال ساخت است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: ۴۰ پروژه عمرانی شامل ۳۴ سالن ورزشی و ۶ استخر شنا در استان از محل اعتبارات ملی، استانی و خیری در حال اجرا است.

۴۰ پروژه ورزشی دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان در حال ساخت استبه گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، رضا سرحدی‌نیا، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان، گفت: ۴۰ پروژه عمرانی شامل ۳۴ سالن ورزشی و ۶ استخر شنا در استان از محل اعتبارات ملی، استانی و خیری در حال اجرا است که در صورت تأمین اعتبار و ابلاغ تخصیص تا پایان سال ۱۴۰۱ افتتاح می‌شوند.

رضا سرحدی‌نیا از گام‌های بلند نوسازی مدارس در توسعه فضا‌های ورزشی دانش آموزی سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، این سازمان اقدام به طراحی و احداث فضا‌های ورزشی استاندارد در مدارس استان کرده است.

وی ادامه داد: بیش‌از ۵۷۳ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری لازم است تا این پروژه‌ها طبق برنامه زمانبندی پیش رود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: ۱۱ سالن ورزشی و ۲ استخر شنا تاکنون پیشرفت بالای ۷۰ درصد دارند و در ۶ ماهه نخست سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی تصریح کرد: همچنین ۳۱ فضای ورزشی با بیش‌از ۱۷ هزار متر مربع زیربنا و اعتباری افزون‌بر ۲۱۰ میلیارد ریال شامل ۱۷ سالن ورزشی، ۱۳ زمین چمن مصنوعی در سیستان و بلوچستان در سه سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

منبع:‌باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام
captcha