کد خبر: 4008596
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۳

اولین جشنواره «نگاه نار» در تفت برگزار می‌شود

مدیر اجرایی جشنواره «نگاه نار» شهرستان تفت از برگزاری اولین جشنواره عکاسی با نگاه ویژه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این شهرستان با عنوان «نگاه نار» خبر داد.

حمید سعیدی، جشنواره «نگاه نار» تفتبه گزارش ایکنا از یزد، حمید سعیدی، مدیر اجرایی اولین جشنواره عکاسی «نگاه نار» شهرستان تفت، عصر امروز، 5 آبان ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمانی راه‌اندازی انجمن عکاسان و دفتر بسیج رسانه شهرستان تفت باعث شد در زمینه برپایی رویدادی ماندگار اقدام شود، البته تفت در زمینه عکاسی سبقه طولانی دارد که می‌توان از آثاری  که از شهرستان و از سالیان دور برجای مانده، درک کرد.

مسئول بسیج رسانه شهرستان تفت معرفی شهرستان و ظرفیت‌های آن، ظرفیت‌سازی در حوزه عکاسی و رسانه‌ای و همچنین هم افزایی رسانه‌ای در استان و شهرستان را از جمله اهداف این جشنواره دانست.

سعیدی عکاسی حرفه ای، عکاسی خبری و عکاسی موبایلی را از بخش های این جشنواره اعلام کرد و گفت: البته در حاشیه این جشنواره ورک شاپ و کارگاه آموزشی بنا به شرایط کرونایی در دستور کار قرار دارد.

یوسفعلی شکوفر، مسئول اولین جشنواره عکس نگاه نار تفت نیز در این نشست اظهار کرد: این جشنواره از امروز، 5 آبان ماه آغاز و علاقمندان می توانند آثار خود تا ۱۵ آبان ماه به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

شکوفر بیان کرد: دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه قنات تفت مستقر است و علاقمندان می توانند آثار خود را از طریق پیام رسان واتساپ به شماره ۰۹۱۳۲۵۵۹۰۷۰ ارسال کنند.

وی با اشاره به اینکه هر عکاس می‌تواند پنج قطعه عکس به اضافه تصویر کارت ملی خود را به صورت فایل زیپ شده در این پیام رسان ارسال کند گفت: آثار در روز های  ۱۷ و ۱۸ آبان ماه داوری خواهد شد و البته برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی نفرات برتر و شایسته تقدیر، تا پایان آبان ماه انجام خواهد شد.

شکوفر؛ سنت انارچینی، انار و تاریخ تفت، انار، مردم و فرهنگ تفت، انار و زیبایی‌های تفت را از محورهای این جشنواره برشمرد.

انتهای پیام
captcha