کد خبر: 4009147
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷

کرونا همچنان می‌تازد/ فوت ۱۳ نفر طی یک روز در فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جان باختن ۱۳ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در استان فارس بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد و گفت: از ابتدای شیوع تاکنون ۶ هزار و ۹۶۵ نفر در فارس بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به گزارش ایکنا از فارس، عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 8 آبان در استودیو سلامت فارس گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، یک میلیون و ۶۴۵ هزار و ۱۳۲ تست کرونا شامل یک میلیون و ۴۲۷ هزار و ۷۲ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۴۲۵ هزار و ۵۷۸ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

وی افزود: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۲۱۸ هزار و ۶۰ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۵۰ هزار و ۵۱۵ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۷۶ هزار و ۹۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

همتی همچنین از بهبودی ۴۶۲ هزار و ۵۶۹ نفر معادل ۹۷ درصد مبتلایان کرونا از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها مرخص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با اعلام جان‌باختن ۱۳ هم‌استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان‌باختگان ناشی از کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را ۶ هزار و ۹۶۵ نفر اعلام کرد.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون هزار و ۶۰۷ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۹۵ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

همتی با بیان اینکه مجموع تزریق واکسن کرونا در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به پنج میلیون و ۸۲ هزار و ۹۲۰ دُز رسیده است، گفت: در روز گذشته مدافعان سلامت حوزه بهداشت استان فارس ۲۲ هزار و ۱۹۰ دُز واکسن در پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون در شیراز و شهرستان‌ها، به مردم استان تزریق کرده‌اند و تاکنون دو میلیون و ۹۷۴ هزار و ۷۰۴ دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۰۸ هزار و ۲۱۶ دُز دوم واکسن کرونا به جمعیت هدف در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز تزریق شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه تزریق واکسن به تنهایی سبب مصونیت در مقابل ابتلا به بیماری کووید۱۹ نیست، از مردم استان خواست کماکان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی و پرهیز از حضور در اجتماعات، در مسیر مقابله با کروناویروس با مدافعان سلامت همراه باشند، زیرا عدم رعایت این موارد می‌تواند باعث احتمال وقوع موج ششم کرونا در استان شود.

انتهای پیام
captcha