کد خبر: 4009416
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹
حجت‌الاسلام سیدقاسم حسینی بیان کرد:

تحقق ارزش‌های الهی با شکل‌گیری جامعه مهدوی

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدقاسم حسینی گفت: همه آرزو دارند آرمان‌شهر مهدوی، به تحقق برسد و ارزش‌های الهی تحقق پیدا کند. این آرمان شهر باید دارای مؤلفه‌هایی باشد که یکی از آنها به فرمایش مقام معظم رهبری تشکیل حکومت جهانی است.

تحقق ارزش‌های الهی با شکل‌گیری جامعه مهدوی

به گزارش ایکنا، نشست «منجی عالم و عصر حاضر» شب گذشته 8 آبان‌ماه از سوی انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدقاسم حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در این نشست بیان کرد: بنابر آیه 55 سوره نور به آنهایی که اهل ایمان هستند و عمل صالح دارند وعده قطعی داده شده که آنان را در زمین جانشین کنند. این آیه شریفه وعده‌ای است که خداوند متعال داده و در آن به موضوع مهدویت اشاره کرده است.
 
وی افزود: رسیدن به تکامل و رسیدن به زندگی برتر، امید همه انسان‌ها است؛ مدینه فاضله‌ای که هرکسی آرزو دارد به آن برسد. همه آرزو دارند آرمان‌شهر مهدوی، به تحقق برسد وارزش‌های الهی تحقق پیدا کند. این آرمان شهر باید دارای مؤلفه‌هایی باشد که یکی از آنها به فرمایش مقام معظم رهبری تشکیل حکومت جهانی است؛ مانند طلوع آفتاب که آرام آرام می‌آید و گسترش پیدا می‌کند. ظهور امام عصر (عج) هم همینطور است و این نشان می‌دهد خداوند کارهایش را به تدریج انجام می‌دهد.
 
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین شیرافکن در این نشست درباره کلیدواژه‌های مهدویت اظهار کرد: ورود به حوزه مباحث مهدویت آموزش زبان مهدوی را لازم دارد. تکمیل پازل معنویت است که آشنایی با این زبان را می‌طلبد. این کلید واژه ها عبارتند از: غیبت آخرالزمان انتظار فرج، رجعت و منتقم دجال خراسانی، یمانی ... کسی که می‌خواهد این پازل را کامل کند باید زبان مهدویت را بلد باشد و باید پازل را درست بچیند.
 
وی افزود: یکی از کلیدواژه‌هایی که می‌خواهم به آن بپردازم بحث غیبت و برداشت‌‌های اشتباه از آن است. اگر از زاویه‌ای دیگر نگاه کنیم برداشت‌های خطای زیادی در مبحث غیبت وجود دارد که از جمله اینکه «غیبت به معنای رفتن به آسمان»، «غیبت به معنای فرورفتن درچاه سرداب»، «غیبت به معنای نامرئی بودن و نداشتن هویت جسمانی»، «غیبت به معنای مرگ و پنهان شدن در خاک» و «غیبت به معنای زندگی برزخی» است. 
 
وی در پایان گفت:‌ با تشبیهاتی که میان غیبت حضرت یوسف(ع) و حضرت یونس(ع) و دیگر پیامبران و غیبت امام قائم(عج) برقرار کرده‌اند می‌فهمیم که ایشان در دوران غیبت زنده است و تنها از معرفی خود به مردم کناره گرفته و به صورت ناشناسی زندگی می‌کند.
انتهای پیام
captcha