کد خبر: 4009887
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
استاندار آذربایجان شرقی:

پیشرفت طرح اقدام ملی مسکن در شهر جدید سهند مناسب است

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به احداث پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن در شهر سهند گفت: متوسط پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها ۲۰ درصد است که از نظر زمان‌بندی وضعیت مناسبی دارند.

عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرم، استاندار آذربایجان‌شرقی، عصر روز دوشنبه، 10 آبان‌ماه، در بازدید از شهر جدید سهند با اشاره به احداث پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن در شهر سهند گفت: متوسط پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها ۲۰ درصد است که از نظر زمان‌بندی وضعیت مناسبی دارند.

وی با بیان اینکه تمام پروژه‌ها تا این لحظه با آورده متقاضیان احداث شده و هنوز تسهیلات بانکی به پروژه‌ها تزریق نشده است، گفت: در شورای مسکن استان، بانک‌ها را پای کار خواهیم آورد تا کمک کنند که پروژه‌ها بدون توقف پیش برود و پیش از مهلت مقرر بتوانیم واحدها را تحویل متقاضیان دهیم. شاهد یک حرکت جهادی در شهر سهند هستیم، زیرا که این شهر به کارگاه فعالیت‌های عمرانی تبدیل شده است.

استاندار آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه امروز هیچ پروژه راکدی را در سهند مشاهده نکردیم، بیان کرد: با اهتمام مدیریت این شهر، زیرساخت‌های مورد نیاز مردم در مناطق جدیدالاحداث هم در حال تکمیل است که نشان‌دهنده عزم راسخ برای اجرای سیاست‌های دولت در حوزه مسکن است.

وی در شهر جدید سهند از هفت پروژه طرح اقدام ملی مسکن در این شهر بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های مسکن آن قرار گرفت.

خرم در این بازدیدها که معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز حضور داشت، با توضیحات مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند و مجریان و پیمانکاران پروژه‌ها، با روند فعالیت‌های حوزه مسکن در این شهر آشنا شد.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین پس از بازدید پروژه‌های مسکن، از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهر جدید سهند بازدید و از فعالان این مرکز قدردانی کرد.

انتهای پیام
captcha