کد خبر: 4009987
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶

شناسایی هویت شهید گمنام در سمنان پس از ۳۸ سال

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان از شناسایی هویت شهید مدفون در یادمان پارک جنگلی بیارجمند شهرستان شاهرود به نام صفرعلی فیض بیگدلی از اهالی استان زنجان پس از ۳۸ سال خبر داد.

شناسایی هویت شهید مدفون در یادمان پارک جنگلی بیارجمند

به گزارش ایکنا از سمنان، محمدحسن سلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان امروز، 11 آبان در جمع خبرنگاران از شناسایی هویت شهید صفرعلی فیض بیگدلی توسط گروهی متشکل از رستمعلی رفیعی آتانی، فرمانده سپاه استان قزوین به همراه جمعی از مسئولان این استان خبر داد.

وی با بیان اینکه شناسایی پیکر این شهید گمنام آرمیده در پارک جنگلی بیارجمند شهرستان شاهرود از طریق آزمایش دی‌اِن‌اِی انجام شد اظهار کرد: این شهید در سوم فروردین ۱۳۰۹ در روستای زاغه از توابع شهرستان زنجان به دنیا آمد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سمنان با بیان اینکه شهید والامقام سال ۱۳۶۲ به عنوان بسیجی از طریق سپاه زنجان به جبهه حق علیه باطل اعزام شد، متذکر شد: این شهید عزیز هفتم اسفند همان سال در جزیره مجنون عراق در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سلامی ادامه داد: وی این سالها مفقودالاثر بود و پیکر مطهرش پس از سالها تفحص و فقدان شناسایی در اسفند ۱۳۹۵ به عنوان شهید گمنام در پارک جنگلی بیارجمند شهرستان شاهرود به خاک سپرده شد.

وی با تأکید بر اینکه یادمان پارک جنگلی بیارجمند مزین به۲ شهید جاویدالاثر است که به عنوان زیارتگاه و میعادگاهی برای عاشقان امام و شهدا قرار گرفته اظهار کرد: شناسایی یکی از این ۲ شهید گمنام مایه افتخار مردم این شهر است.

انتهای پیام
captcha