کد خبر: 4010154
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲
استاندار آذربایجان شرقی:

حل مشکلات مرزی به توسعه فعالیت‌های تجاری کمک می‌کند

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به تأکید رئیس جمهوری مبنی بر ارتقای کمی و کیفی مناطق آزاد و مرزی برای توسعه تجارت خارجی، گفت: حل مشکلات مرزی می‌تواند به توسعه فعالیت‌های تجاری و بازرگانی و تسهیل در امر صادرات و واردات کمک کند.

عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقیبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرم، استاندار آذربایجان‌شرقی، عصر روز سه‌شنبه، 11 آبان‌ماه، در ازدید از پایانه مرزی نوردوز
با اشاره به تأکید رئیس جمهور مبنی بر ارتقای کمی و کیفی مناطق آزاد و مرزی برای توسعه تجارت خارجی، گفت: موانع توسعه مناطق مرزی را باید رفع کنیم.

وی همچنین به سفر دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی به منطقه آزاد ارس اشاره کرد و گفت: عزم جدی برای حل مشکلات و توسعه منطقه آزاد ارس و پایانه‌های مرزی استان وجود دارد.

خرم با تأکید بر اقدامات هدفمند برای ایجاد بازارچه‌های مرزی و زیرساخت‌های مناسب حمل‌ونقل و جلوگیری از برخی تنش‌های مرزی، افزود: برخی از زیرساخت‌ها در نقاط مرزی نوردوز و خداآفرین دارای مشکل است که با همکاری دستگاه‌های مسئول برای اصلاح آنها تلاش می‌کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی، تأکید کرد: حل مشکلات مرزی می‌تواند به توسعه فعالیت‌های تجاری و بازرگانی و تسهیل در امر صادرات و واردات کمک کند و باید نقاط مرزی ما بتوانند در وضعیت اقتصادی استان و کشور تأثیرگذار باشند.

انتهای پیام
captcha