
به گزارش ایکنا به نقل از
المنار، در این مراسم که روز گذشته، 18 آبان با حضور نمایندگانی از جمعیتها و مدارس قرآنی و شماری از علمای لبنانی و دستاندرکاران حوزه قرآن برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، عبدالله ناصر، مسئول حزبالله در منطقه جنوب لبنان طی سخنانی تأکید کرد که قرآن، سرچشمه قدرت و ایجاد کننده نیروی عظیمی در انسان است. قرآن کریم در انسان نیرویی ایجاد میکند که او را قادر به تغییر میسازد. یک نیروی فکری، فرهنگی، معنوی، اخلاقی، سیاسی، اقتصادی و جسمانی برای مقابله با دشمنان و قدرتهای ظالم جهان.
وی ادامه داد: ما مشاهده میکنیم که رسول خدا(ص) از طریق قرآن کریم توانستند چهره جزیرةالعرب را دگرگون ساخته و پس از 13 سال جهاد، و با وجود خشونت مردم آن دوران حکومت اسلامی را در مدینه منوره تأسیس کنند. ایشان قدرت و اسلحهای نداشتند اما با استمداد از قرآن کریم به نیروهای فکری، فرهنگی و جسمانی دست یافتند.
ناصر در ادامه به انقلاب امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) نیز زمانی که انقلاب کرد و جمهوری اسلامی ایران را تأسیس کرد، ارتش و امکانات نظامی در اختیار نداشت و هیچ کشور و قدرتی او را حمایت نکرد اما قرآن کریم را در اختیار داشت و از این کتاب آسمانی قدرتی عظیم دریافت کرد و این نیروی قرآنی مسیر جهان در قرن بیستم را دگرگون کرد و ایشان توانست حکومتی الهی اسلامی که زمینهساز ظهور امام زمان (عج) است، تأسیس کند.
در ادامه، علی فحص، مسئول واحد تبلیغ و فعالیتهای فرهنگی حزبالله نیز در سخنانی تأکید کرد: اگر میخواهیم به جامعهای برسیم که متأثر از قرآن کریم باشد، باید در ابتدا جامعهای داشته باشیم که در آن قرآن تلاوت میشود و انس با کلام وحی وجود دارد و این جامعه روزانه ارتباط محکمی با قرآن داشته باشد.
در همین رابطه، شیخ شوقی خاتون، مسئول فرهنگی حزبالله در این منطقه نیز تأکید کرد که قرآن کریم نقش بسیار مهمی در انسانسازی و ایجاد جامعه و ارائه روش زندگی ما دارد و به فرموده رسول خدا(ص) قرآن یکی از ثقلین است که ایشان برای امت اسلامی برجای گذاشتند. از این رو اهمیت فعالیتهای قرآنی در جامعه مشخص میشود.
وی افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی قرآن کریم به جایگاه بالای خود در جامعه بازگشت و در لبنان به ویژه در دهه هشتاد قرن گذشته میلادی شاهد بازگشت قرآن کریم به جامعه بودیم بهگونهای که این کتاب آسمانی جزئی از زندگی و روزمرگیهای ما شد و قرائت قرآن فقط منحصر به مراسم عزاداری نمیشود بلکه جزئی از برنامههای فرهنگی ما محسوب میشود.
در پایان این مراسم نیز درباره راهکارهای تقویت فعالیتهای قرآنی در جامعه لبنانی و افزایش همکاری و هماهنگی بین جمعیتها و نهادهای قرآنی بحث و تبادل نظر شد.


انتهای پیام