کد خبر: 4013294
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹

توسعه در سایه اتحاد محقق می‌شود

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با بیان اینکه برخی از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ای اختلاف‌ها و التهاب بین شهرهای مختلف استان را تشدید می‌کنند، گفت: این موضوع در شرایط فعلی مانع پیشرفت می‌شود، چراکه باید توسعه را در سایه اتحاد ببینیم.

توسعه در سایه اتحاد تحقق می‌یابد

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، عصر روز گذشته، 23 آبان در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان با بیان اینکه برخی از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ای اختلاف‌ها و التهاب بین شهرهای مختلف استان سمنان را تشدید می‌کنند، گفت: این موضوع در شرایط فعلی مانع پیشرفت استان می‌شود چرا که ما باید توسعه را در سایه اتحاد ببینیم.

وی افزود: مطالبه‌گری بسیار پسندیده است اما با مچ‌گیری تفاوت دارد که در این راستا مطالبه‌گری در صورتی که با خشونت، خشم و مچ‌گیری همراه شود، اثرگذاری نخواهد داشت.

مطیعی با تأکید بر اینکه مسئولان استان سمنان از اول تا اخر از نقد و مطالبه‌گری اصولی و درست استقبال نیز می‌کنند متذکر شد: این نوع مطالبه گری‌ها با ادبیات درست و با نیت اصلاح و توسعه استان صورت می‌گیرند.

امام‌جمعه سمنان با بیان اینکه باید تلاش کرد تا در کنار التیام جامعه و امید در بین مردم، خدمت‌رسانی به اشاعه پیدا کند، افزود: مسئولان باید به مشکلاتی مانند کم‌آبی بیش از گذشته بپردازند که در این راستا مشکلاتی مانند خشکسالی و کم آبی، تنها مختص به استان نیست بلکه در کشور و حتی جهان نیز وجود دارد که می‌بایست با استفاده از ظرفیت شورای اسلامی استان سمنان در سطوح مختلف پیگیری شود.

مطیعی با اشاره به اینکه فرصت خدمت به مردم کوتاه است و باید آن را غنیمت شمرد، اظهار کرد: مردم تفاوت کار و تلاش واقعی یا غیرواقعی مسئولان را می‌فهمند لذا مسئولان اگر دغدغه‌های مردم را باور و مورد پیگیری قرار دهند، فضای روانی جامعه مثبت می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی از اعضای شوراهای اسلامی در سطح کشور متأسفانه دستگیر شدند و این امر باید درس عبرتی برای دیگران باشد، یادآور شد: آگاهی خداوند به خدمت و نیت مسئولان کفایت می‌کند از سوی دیگر باید گفت اعضای شورای استان‌ها با انتقال تجربیات شهرهای مختلف بهترین تصمیمات را بگیرند. 

انتهای پیام
captcha