کد خبر: 4014906
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۱

رویش فصل جدید مواجهه با مشکلات در سایه راه‌اندازی مراکز پژوهشی

رویش فصل جدید مواجهه با مشکلات در سایه راه‌اندازی مراکز پژوهشی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور اظهار کرد: امروز با راه‌اندازی مراکز تحقیقات و پژوهش در عرصه‌های مختلف پزشکی، علوم انسانی، مهندسی و علوم پایه فصل نوینی در خصوص مواجهه با مشکلات آغاز شده که بسیج در این صحنه نیز میدان‌دار است.

حامد اقبالی بسیج دانشجویی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی، حامد اقبالی، معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور، عصر شنبه، 29 آبان در آیین بازدید از بخش‌های مختلف بسیج دانشجویی استان مرکزی و نشست با مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان، اظهار کرد: یکی از اهداف مهم راه‌اندازی مراکز تحقیقات و پژوهشی توسط بسیج دانشجویی حل مسائل به شکل علمی و با رویکرد پژوهش است. چراکه این مسئله یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری است و بسیج به عنوان پیشگام لبیک به فرمان ایشان باید در این خصوص نقش مؤثری داشته باشد.

وی افزود: امروز با راه‌اندازی مراکز تحقیقات و پژوهش در عرصه‌های مختلف پزشکی، علوم انسانی، مهندسی و علوم پایه فصل نوینی در خصوص مواجهه با مشکلات آغاز شده که بسیج در این صحنه نیز میدان‌دار است. همچنین شناسایی ظرفیت نخبگانی و به‌کارگیری از توانمندی آنان رویکرد مهم مراکز تحقیقات و پژوهش است و اعتقاد داریم باید از ظرفیت نخبگانی برای حل مسائل به خوبی استفاده شود.

اقبالی بیان کرد: تربیت نیروی انسانی متعهد و کارآمد یکی از اهداف مهم مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بسیج دانشجویی است و باید همه توان و ظرفیت‌ها برای استمرار حرکت پرشتاب علمی کشور و رسیدن به قله‌های بلند افتخار پای کار بیاید و بسیج دانشجویی در این راستا برنامه بلندمدت و کوتاه مدت تدوین کرده است.

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های مهم بسیج دانشجویی مسئله محوری و تمرکز بر اولویت‌های کشور است و اعتقاد داریم با فعالیت مبتنی بر دانش و البته مطالبه‌گری می‌توانیم به اهداف برسیم. راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی توسط بسیج دانشجویی و حمایت از آنان طی دو سال اخیر با قوت ادامه داشته و خوشبختانه امروز مسیر فعالیت‌های مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی به یک جریان تبدیل شده و دستاوردهای چشمگیری در حوزه‌های مختلف به ماندگار گذاشته‌اند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور در پایان اظهار کرد: مراکز تحقیقات و پژوهش بسیج دانشجویی برای همه دانشجویان برنامه عملیاتی دارند و مهم‌ترین اولویت و هدف در این راستا توانمندسازی است که با قدرت برنامه‌های در دستور کار در سطح کشور پیگیری و اجرا می‌شود.

انتهای پیام
captcha