کد خبر: 4015032
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
محمد مخبر:

دولت با استفاده از ظرفیت بسیج می‌تواند مشکلات کشور را به سرعت حل کند

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اگر دولت بتواند از ظرفیت‌های بسیج و سپاه استفاده کند، می‌تواند به حل مشکلات کشور سرعت دهد.

دولت با استفاده از ظرفیت بسیج، مشکلات کشور را با سرعت حل می‌کندبه گزارش ایکنا، امروز، 30 آبان‌ماه آئین افتتاحیه دو هزار و 550 پروژه محرومیت‌زدایی سازمان بسیج مستضعفین با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور و سردار محمد زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور طی سخنانی در این مراسم، اظهار کرد: بسیج یک سازمان و تشکیلات نیست، بسیج، فرهنگی است که امروز سرتاپای جهان اسلام را دربر گرفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور با طرح این پرسش که در تقابل جمهوری اسلامی و غرب چیزی که باعث سربلند نگه داشتن ایران است، چیست؟ ادامه داد: در حضور ناو‌های آمریکایی کشتی دزدیده شده‌مان برمی‌گردد و آمریکایی‌ها زانو می‌زنند و بسیجی ما تفنگ در دست دارد.

مخبر مطرح کرد: در همه‌ اتفاقات کشور معمولا جزء افرادی بودم که حضور اولیه‌ای داشتم. هیچ جا حاضر نشدم مگر اینکه تنها دادرس مردم بسیج بوده باشد. هیچ جا جلو‌تر از بسیج حضور پیدا نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز کشور با مشکلات متفاوت و مختلفی مواجه است، بیان کرد: مشکلاتی که در جمهوری اسلامی وجود دارد، نسبت به راه حل‌هایی که خداوند به ودیعه گذاشته اصلاً قابل قیاس نیستند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ظرفیت‌های فوق العاده‌ای در کشور وجود دارد، یادآور شد: در معضلاتی که به مردم رجوع کردیم موفق بودیم. هرجا دولت به مردم مراجعه کرده است، آنجا موفق بودیم.

اشتباه کردیم که رفع مشکلات اقتصاد را به دست مردم ندادیم

مخبر با تأکید بر اینکه اشتباه کردیم که رفع مشکلات اقتصاد را به دست مردم ندادیم، اضافه کرد: امروز کشور از چنان قدرتی برخوردار است که هیچ قدرتی در دنیا بدون نظر جمهوری اسلامی نمی‌تواند تصمیم بگیرد. در اقتصاد کار را به دست مردم ندادیم و گرفتار شدیم. یکی از عواملی که می‌تواند انتقال دهنده این وضع موجود به مردم باشد، بسیج است.

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: دولت مصمم است که از همه ظرفیت‌های بسیج استفاده کند. وقتی می‌گوییم که میخواهیم از بسیج استفاده کنیم، یعنی می‌خواهیم کار را به دست مردم بدهیم.

مخبر بسیج را یک مکتب الهی که تمام شئونات مردم را در بر می‌گیرد، خواند و گفت: بسیج همه‌ اصناف، افراد و جریانات را به پای کار می‌کشد. معتقد بودم و هستم که تا الان بیش از بیست درصد ظرفیت بسیج و سپاه در اداره‌ی کشور استفاده نشده است. بسیج الان یک جریان عادی نیست و در مسائل‌ کشور نیز حضور جدی دارد. اگر دولت بتواند از این ظرفیت‌ها استفاده کند می‌تواند به حل مشکلات کشور سرعت دهد.

همچنین، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز در این مراسم اظهار کرد: در گام دوم انقلاب یکی از راهبردهایی که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره دارند، حضور مردم در عرصه‌ها و نقش آفرینی است. بسیج به عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی وظیفه فراهم کردن بستری برای حضور مردم در عرصه را بر دوش دارد.

استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای حل مسائل کشور

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه کشور ما ظرفیت‌های عظیمی برای حل مسائل دارد، ادامه داد: خدا را شاکریم که دولتی در انتخابات ۱۴۰۰ انتخاب شد که رویکردش استفاده از ظرفیت‌های مردمی در یک برنامه هوشمند برای حل مسائل کشور است. ان‌شاءالله مسیری فراهم شود که مردم عزیز ما ذیل این تشکیلات انقلابی نقش‌آفرینی کنند.

وی با اشاره به افتتاح ۲۵۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی یادآور شد: معتقدیم که وظیفه ما ارائه خدمات بسیار گسترده و وسیع به مردم ایران است. تشکیلات مردمی بسیج که برای مردم است، ان‌شاءالله برای مردم و بیش از پیش خدمت کند. از همه گروه‌های جهادی که در این پروژه شرکت کردند قدردانی می‌کنم.

برای مشاهده گزارش تصویری مراسم اینجا کلیک کنید!

انتهای پیام
captcha