کد خبر: 4015369
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸

فعالیت ۵۷۰ گروه جهادی و بسیجی در کردستان

فعالیت ۵۷۰ گروه جهادی و بسیجی در کردستان معاون پژوهشی سپاه بیت‌المقدس کردستان از فعالیت ۵۷۰ گروه جهادی و بسیجی در استان خبر داد و گفت: این بسیجیان در قالب گروه‌های فرهنگی، عمرانی، سازندگی، پزشکی و دامپزشکی در نقاط مختلف استان به‌ویژه نقاط روستایی مشغول خدمت‌رسانی هستند.

علی محمدپناه معاون پژوهش سپاه بیت‌المقدس در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، علی محمدپناه، معاون پژوهشی سپاه بیت‌المقدس کردستان امروز، یکم آذرماه در جمع اعضای شورای پایگاه مقاومت بسیج شهید قندی مخابرات منطقه کردستان با اشاره به تاریخ تشکیل سازمان بسیج مستضعفین به دستور امام خمینی(ره) اظهار کرد: از برکات تشکیل این نهاد مقدس، بیمه شدن انقلاب در مقابل هجمه‌های دشمنان در طول سال‌های اخیر است.

وی با بیان اینکه بسیج یک نیروی منعطف است که مأموریت‌های خود را بر اساس شرایط و اقتضای زمان تنظیم می‌کند، بیان کرد: بسیجیان از دوران دفاع مقدس تاکنون در همه شرایط مأموریت خود را خدمت به مردم بنا نهاده‌اند و همواره در کنار مردم نقش‌آفرینی کرده‌اند.

معاون پژوهشی سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه بسیج پاره تن ملت است، ادامه داد: بسیجیان دریا دل در قالب اصناف و اقشار مختلف با رویکردهای گوناگون از جمله رویکرد سیاسی و اقتصادی در مقابل دشمنان ایستادگی کردند.

وی فرمول غلبه بر دشمنان را تفکر و فرهنگ بسیجی دانست و افزود: بسیجیان با بهره‌گیری از این تفکر در میادین جنگ از هیچ قدرتی به جز قدرت لایزال الهی ترس و هراس نداشتند.

محمدپناه از وجود ۵۷۰ گروه جهادی و بسیجی در استان خبر داد و اظهار کرد: این بسیجیان در قالب گروه‌های فرهنگی، عمرانی، سازندگی، پزشکی، دامپزشکی و ... در نقاط مختلف استان به ویژه نقاط روستایی در راستای خدمات رسانی به مردم فعالیت دارند.

وی در پایان به حضور بسیجیان نخبه، مبتکر و خلاق در مجامع سیاسی اشاره کرد و یادآور شد: با نگرش و تفکرشان می‌توانند در عرصه‌های مختلف همواره تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند و در راستای ارزش‌های نظام و انقلاب حرکت کنند.

انتهای پیام
captcha