صمد علیزاده، مسئول موسسه قرآنی کاظمین اردبیل، در گفتگو با ایکنا از اردبیل، اظهار کرد: آئین پرفیض دعای ندبه به همت فعالان این موسسه قرآنی در مسجد امام موسی کاظم(ع) محله نیار با رعایت پروتکلهای بهداشتی، برگزار شد.
مسئول موسسه قرآنی کاظمین تصریح کرد: با فروکش کردن شیوع بیماری کرونا، با نیت شفای بیماران و تعجیل در فرج امام زمان (عج) این مراسم پرفیض برگزار شد.
وی ادامه داد: به عنوان منتظران حضرت مهدی(عج) برگزاری این مراسمها یک وظیفه شرعی است و باید فرهنگ انتظار را در جامعه گسترش و تعمیق دهیم.
علیزاده خاطر نشان کرد: حضور نوجوانان و جوانان در این مراسم معنوی نشان از اهمیت به فرهنگ انتظار در بین این اقشار است و همه ما در اجابت دعای فرج منتظر هستیم.
مسئول موسسه قرآنی کاظمین ادامه داد: امیدواریم چنین برنامههای معنوی بتواند پیش زمینهای برای ظهور حضرت مهدی(عج) باشد و چشمان منتظران به چهره منور و نورانی آن حضرت روشن شود.