کد خبر: 4017397
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸
پیشکسوت قرآنی لرستان:

آموزش قرآن در مدارس آسیب‎شناسی شود

پیشکسوت قرآنی لرستان با انتقاد از کم‌توجهی به درس قرآن در مدارس، گفت: قرآن در مدارس توسط معلمان قرآنی تدریس نمی‌شود.

عزت الله گوشه ای، قاری ممتاز لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، عزت‌الله گوشه‌ای، قاری ممتاز لرستان و مدیر مؤسسه قرآن یوسف‌النبی(ص) خرم‌آباد، امروز، 9 آذرماه در کارگاه آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم که از  سوی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی لرستان برگزار شد، با انتقاد از عدم توجه به درس قرآن در مدارس، اظهار کرد: آموزش قرآن در دستگاه تعلیم و تربیت باید آسیب‌شناسی شود.

وی عدم تدریس درس قرآن توسط معلمان قرآنی را از آسیب‌های آموزش قرآن در مدارس برشمرد و گفت: درس قرآن در مدارس جدی گرفته نمی‌شود و تاکنون هیچ کسی از درس قرآن تجدید نشده است.

گوشه‌ای با اشاره به اینکه اگر در تمام امورات قرآنی عمل کنیم مشکلات به تمام معنا درست می‌شود، ادامه داد: مشکلات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی معیشتی مردم با عمل به قرآن درست می‌شود، چراکه قرآن برنامه کامل زندگی و سعادت دنیوی و اخروی انسان است.

این قاری لرستانی با اشاره به اینکه آموزش رو‌خوانی و روان‌خوانی قرآن باید در قالب ۱۵ جلسه ادامه داشته باشد، لازمه روخوانی درست قرآن را تمرین و ممارست برشمرد و افزود: مهمترین اصل در روخوانی و روان‌خوانی قرآن شناخت علائم است که شامل مواردی چون صداهای کوتاه، صداهای مدی، تنوین، تشدید و مد هستند.

انتهای پیام
captcha